AVGUST U AVGUSTU 2008

AVGUST U AVGUSTU 2008:: Tradicionalni, deveti po redu, Basket turnir "Avgust u avgustu - Sokobanja 2008", ove ce godine biti bogatiji sadrzajem, u zabavnom delu, od prethodnih godina. Turnir pocinje 9. avgusta, takmicenjima u odbojci na terenu kod Gimnazije, u Sokobanji, a zavrsava se 28. avgusta finalnim utakmicama u malom fudbalu, za juniore do 16 godina.

AVGUST U AVGUSTU 2008
2 Avgust 2008

AuA pobediTradicionalni, deveti po redu, Basket turnir "Avgust u avgustu - Sokobanja 2008", ove ce godine biti bogatiji sadrzajem, u zabavnom delu, od prethodnih godina. Turnir pocinje 9. avgusta, takmicenjima u odbojci na terenu kod Gimnazije, u Sokobanji, a zavrsava se 28. avgusta finalnim utakmicama u malom fudbalu, za juniore do 16 godina.

Raspored takmicenja:

9. i 10. avgust, vikend odbojke - teren kod Gimnazije;

13. do 16. avgust, basket turnir - zakucavanje - sutiranje trojki, teren kod Gimnazije;

22. do 24. avgust, teniski turnir, na terenima hotela Zdravljak;

27. i 28. avgust, turnir u malom fudbalu, [juniori do 16 godina], teren kod Gimnazije.

Svecano otvaranje Turnira bice, po protokolu, 13. avgusta, ispred Milosevog Konaka, a dogadjaj veceri bice koncert Bajage i instruktora. Kada je zabavni program u pitanju, koncert Bajage nije sve. Osim njega u danima koji slede nastupice nekoliko DJ-majstora i koncert Ajs Nigrutina, a raspored je sledeci:

13. avgust, - Bajaga;

14. avgust, - DJ Goran Kovacevic;

15. avgust, - DJ Prema;

16. avgust, - Ajs Nigrutin i Timbe i DJ Kobazz.

Iz godine u godinu, malu varosicu Sokobanju, kako kazu, zahvata "basket ludilo". Od 2000. godine, kada je prvi put organizovan, Basket turnir se sirio, kako u sportskom, takmicarskom delu, tako i u pratecim, zabavnim manifestacijama.

Od 2005. godine pored nadmetanja u kosarci odrzan je i teniski turnir, a od 2006. godine i takmicenja u odbojci na pesku, [betonu], i malom fudbalu za juniore do 16 godina starosti.

Najatraktivniji deo turnira, koji privlaci najvise paznje posetilaca, je takmicenje u sutiranju trojki i zakucavanjima.

 Organizator turnira AVGUST U AVGUSTU je Opstinski odbor DS - Sokobanja, koji je i ove godine obezbedio vredne nagrade za pobednike po kategorijama, uz mnogobrojne sponzore, od kojih se svake godine izdvaja i prednjaci Sinalko.

Sve dosadasnje turnire u proseku je pratilo 5000 gledalaca, a nadamo se da ce ih ove godine biti i vise, zbog bogatog sadrzaja i zato ne kasnite, dodjite na vreme u Sokobanju, provod je zagarantovan!

VIDIMO SE U SOKOBANJI!

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt