TENISKI TURNIR - SOKOBANJA 2008 Avgust u Avgustu

TENISKI TURNIR - SOKOBANJA 2008:: Od ranih jutarnjih sati, zbog visokih temperatura, na teniskim terenima kod hotela ZDRAVLJAK, u Sokobanji, 22. avgusta, 2008. godine, otpoceo je turnir u tenisu i trajace naredna tri dana.

TENISKI TURNIR - SOKOBANJA 2008 Avgust u Avgustu
23 Avgust 2008

teniski tereni kod hotela zdravljakOd ranih jutarnjih sati, zbog visokih temperatura, na teniskim terenima kod hotela ZDRAVLJAK, u Sokobanji, 22. avgusta, 2008. godine, otpoceo je turnir u tenisu i trajace naredna tri dana. U 09 sati je, najpre, izvrseno zrebanje za sve kategorije takmicara, po godistima, a od 11 sati se zapocelo sa odigravanjima prvih meceva. Ove godine je ukupno prijavljeno 58 tenisera i to :

1. Decaci do 12 godina - - - - -5 ucesnika;

devojcice do 12 godina - - - 4 ucesnice;

2. decaci do 16 godina - - - - 18 ;

devojcice do 16 godina - - - 9 ;

3. seniori,- - - - - - - - - - - - - - 20 i

seniorke, - - - - - - - - - - - - - 2.

Tenis Sokobanja-AuA- Obaveza svakog od takmicara, bez obzira na starosnu dob, je da nakon meca "izvuku", odnosno poravnaju teren i poprskaju vodom, kako bi bio spreman za sledeci mec. Tereni su od sljake i vrlo su kvalitetni. Po broju ucesnika, ove godine u Sokobanji, ovo je najbrojniji turnir do sada, a teniseri su dosli iz Alkeksinca, Paracina, Knjazevca i Sokobanje, - rekao nam je Milan Dinic, trener TK JAZ, iz Aleksinca.

Organizator turnira je za sve uspesne tenisere pripremio lepe nagrade, medalje, pohvale i pehare.

Nazalost, publike nema mnogo, uglavnom svoje pulene prate roditelji i prijatelji, ali se nadamo da ce u finalnim mecevima, u nedelju, biti vise ljubitelja belog sporta, koji je poslednjih godina hit u Srbiji.

Vidimo se u Sokobanji.

autor:

Vladimir S.Putnik

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt