Vile

Pronađite slobodan smeštaj u Sokobanji i rezervišite apartman ili sobu online bez troškova!

Apartmani Aqua Lux sa bazenom

Mi smo Aqua Lux sa BAZENOM u Sokobanji, potpuno nov, moderno opremljen smeštaj izdvojen u mirnom delu Sokobanje gde možete uživati u svojoj privatnosti.

Smeštaj Milovanović sa BAZENOM

Smeštaj sa bazenom Milovanović nalazi se u Sokobanji u Dušanovoj ulici 9, oko 500 m od banjskog šetališta, u ravnom i mirnom delu Sokobanje, blizu korita Moravice, u naselju Carina.

Apartmani NIKOLIĆ sa Bazenom

Porodična kuća Nikolić je novoizgradjeni objekat i predstavlja idealno mesto za Vaš odmor. Nalazi se u jednom od najmirnijih delova Sokobanje, na sunčanoj obali reke Moravice

Smeštaj Marko sa bazenom

SMEŠTAJ MARKO sa BAZENOM predstavlja idealno mesto za Vaš odmor. Nalazi se u jednom od najmirnijih delova Sokobanje, na sunčanoj obali reke Moravice.

Apartman Nevenka za BAZENOM

Apartman Nevenka je elegantna i moderna vila smještena u predivnom parku s bazenom na adresi Sportska ulica br.40 u Sokobanji. Ova impresivna vila nudi dva luksuzna apartmana za udoban boravak naših gostiju.

Apartmani Todorović sa Bazenom

Apartmani i Brvnare Todorović sa bazenom nalaze se u porodičnoj kući u naselju Carina, na oko 1 kilometar ili 10 minuta pešačenja do centra Sokobanje. U ponudi su apartmani, studija i brvnare, bazen za svoje goste. klimatizovan smeštaj.

Apartmani Rada sa Bazenom

Apartmani Rada sa bazenom se nalaze u mirnom delu Sokobanje, na 400 metara od centra grada i 20 metara od sportskih terena hotela ''Zdravljak'' i autobuske stanice.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt