AKVA PARK PODINA SOKOBANJA

Akva park Podina u Sokobanji predstavlja idealno mesto za sve one koji traže beg od vrelih letnjih dana i žele da se prepuste uživanju u vodi i brojnim atrakcijama koje ovaj kompleks nudi. Bilo da dolazite prvi put ili ste redovni posetilac, ovaj akva park garantuje nezaboravne trenutke i pregršt uspomena. Dođite i uživajte u čarima akva parka Podina!

Akva park Podina u Sokobanji

 Samo 1,5 kilometar udaljen od centra Sokobanje, nalazi se akva park Podina, smešten u srcu sportskog-rekreativnog kompleksa Podina. Ovaj impresivni vodeni svet proteže se na površini od 16.000 kvadratnih metara i ima kapacitet da primi do 2.000 posetilaca. Kompleks je značajna atrakcija kako za lokalno stanovništvo, tako i za turiste koji posete ovu prelepu banju.

Podina akva park pruža mnoštvo aktivnosti i sadržaja koji garantuju celodnevnu zabavu i rekreaciju za sve uzraste. Za ljubitelje plivanja i sportskih aktivnosti, tu je poluolimpijski bazen opremljen sportskom opremom, koji omogućava kako rekreativno plivanje, tako i ozbiljnije treninge i takmičenja.

Za malu decu i njihove roditelje, tu je deo za kupanje koji je dizajniran da pruži sigurnost i uživanje. Pored toga, akva park poseduje i bazen sa tri fantastična tobogana, koji su idealni za ljubitelje adrenalinskih vožnji. Ovi tobogani su često najomiljeniji deo parka, kako među mlađim, tako i među starijim posetiocima.

U centru akva parka nalazi se bar-šank, gde posetioci mogu uživati u osvežavajućim pićima. Oko svih bazena postavljeni su frižideri sa širokim izborom sladoleda, što je poseban raj za najmlađe. Tu su i ležaljke za sunčanje, suncobrani, kao i upravna zgrada sa pratećim sadržajima koja dodatno upotpunjuje ponudu akva parka.

Akva park Podina ne samo da pruža vodene atrakcije, već je centar različitih kulturno-zabavnih i sportsko-rekreativnih događaja tokom letnjih meseci. Ovi događaji uključuju koncerte, sportska takmičenja, tematske večeri i još mnogo toga, čime se dodatno obogaćuje boravak posetilaca i stvara nezaboravno letnje iskustvo.

Opština Sokobanja može se ponositi ovim modernim akva parkom, koji je zvanično otvoren 21. juna 2012. godine, nakon što je kompleks izgrađen 2011. Ovaj datum je posebno značajan za lokalnu zajednicu, jer je akva park postao jedno od omiljenih mesta za druženje, rekreaciju i opuštanje.

Bazeni akva parka podina

Sa ukupno šest bazena, među kojima su različite vrste bazena za decu i odrasle, akva park Podina se izdvaja kao pravi raj za ljubitelje vodenih aktivnosti. Bez obzira na to da li želite da se opustite i sunčate, plivate, ili probate neku od adrenalinskih atrakcija, ovde ćete pronaći nešto za sebe.

Posebnu pažnju privlači veliki centralni bazen sa toboganima, koji su prilagođeni svim uzrastima. Ovaj deo akva parka često okuplja najviše posetilaca, jer nudi neprekidnu zabavu i avanturu.

Takođe, kompleks poseduje i bazen sa talasima, što predstavlja dodatnu atrakciju za porodice sa decom. Talasni bazen simulira osećaj pravog morskog talasanja, što je idealno za one koji žele da iskuse morske radosti u srcu kontinentalne Srbije.

Posebna ponuda za najmlađe uključuje i dečiji bazen sa plićim vodama i raznim igračkama, gde najmlađi mogu bezbedno uživati pod budnim okom roditelja i spasilaca.

Održavanje higijene i sigurnosti na visokom je nivou, a tim profesionalaca je uvek na raspolaganju kako bi se posetioci osećali sigurno i prijatno. Spasilačke službe su prisutne u svakom trenutku, što dodatno doprinosi osećaju sigurnosti kod gostiju, posebno onih sa malom decom.

Zaključno, akva park Podina predstavlja idealno mesto za sve one koji traže beg od vrelih letnjih dana i žele da se prepuste uživanju u vodi i brojnim atrakcijama koje ovaj kompleks nudi. Bilo da dolazite prvi put ili ste redovni posetilac, ovaj akva park garantuje nezaboravne trenutke i pregršt uspomena. Dođite i uživajte u čarima akva parka Podina!

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt