eBooking Srbija

Moto klub FALKONS Sokobanja i Organizacija za turizam, kulturu i sport Sokobanja, organizuju II Bike party, u subotu, 18. jula 2009. Dolazak rado očekivanih učesnika, predviđa se, još, u petak, 17. jula, a, prema preciznom programu, posle obaveznog okupljanja u subotu od 15 sati

falcons-moto-klub-sokobanja  Moto klub FALKONS Sokobanja i Organizacija za turizam, kulturu i sport Sokobanja, organizuju II Bike party, u subotu, 18. jula 2009.
  Dolazak rado očekivanih učesnika,  predviđa se, još, u petak, 17. jula, a,  prema preciznom programu, posle obaveznog okupljanja u subotu od  15 sati - učesnike očekuje zahtevno nadmetanje u sledećim vrlo spektakularnim disciplinama kao što su:
- Bacanje guma
- Nadvlačenje konopca
- Superbrzo ispijanje piva
- Superspora vožnja
- Guranje bureta motorom i
- Obaranje ruku...

  Za 19 sati, u Sokobanji je predviđen defile iz snova važnim sokobanjskim ulicama, a od 21 sat, na atraktivnim tribinama školskog igrališta - koncert grupe ČIPI I INDUSTRIJA (bivši OSVAJAČI).
  Moto klub FALKONS Sokobanja i Organizacija za turizam, kulturu i sport Sokobanja - organizuju II Bike party u subotu, 18.jula 2009.
  Dođite!...
  Biće nezaboravno!...
  Ovo leto u Sokobanji će se pamtiti - dobro nam došli, dragi gosti!

  oOo