eSokobanja.rs

TENISKI TURNIR - SOKOBANJA 2008:: Od ranih jutarnjih sati, zbog visokih temperatura, na teniskim terenima kod hotela ZDRAVLJAK, u Sokobanji, 22. avgusta, 2008. godine, otpoceo je turnir u tenisu i trajace naredna tri dana.

teniski tereni kod hotela zdravljakOd ranih jutarnjih sati, zbog visokih temperatura, na teniskim terenima kod hotela ZDRAVLJAK, u Sokobanji, 22. avgusta, 2008. godine, otpoceo je turnir u tenisu i trajace naredna tri dana. U 09 sati je, najpre, izvrseno zrebanje za sve kategorije takmicara, po godistima, a od 11 sati se zapocelo sa odigravanjima prvih meceva. Ove godine je ukupno prijavljeno 58 tenisera i to :
     1. Decaci do 12 godina - - - - -5 ucesnika;
         devojcice do 12 godina - - - 4 ucesnice;
     2. decaci do 16 godina - - - -  18 ;
         devojcice do 16 godina - - - 9 ;
     3. seniori,- - - - - - - - - - - - - - 20 i
         seniorke, - - - - - - - - - - - - - 2.
Tenis Sokobanja-AuA- Obaveza svakog od takmicara, bez obzira na starosnu dob, je da nakon meca "izvuku", odnosno poravnaju teren i poprskaju vodom, kako bi bio spreman za sledeci mec. Tereni su od sljake i vrlo su kvalitetni. Po broju ucesnika, ove godine u Sokobanji, ovo je najbrojniji turnir do sada, a teniseri su dosli iz Alkeksinca, Paracina, Knjazevca i Sokobanje, - rekao nam je Milan Dinic, trener TK JAZ, iz Aleksinca.
Organizator turnira je za sve uspesne tenisere pripremio lepe nagrade, medalje, pohvale i pehare.
Nazalost, publike nema mnogo, uglavnom svoje pulene prate roditelji i prijatelji, ali se nadamo da ce u finalnim mecevima, u nedelju, biti vise ljubitelja belog sporta, koji je poslednjih godina hit u Srbiji.
Vidimo se u Sokobanji.

autor:

Vladimir S.Putnik