ZLATNA PICERIJA

U kategoriji ugostiteljskih objekata koji zastupaju italijansku kuhinju, sokobanjska picerija i njen vlasnik okitili su se Velikom zlatnom medaljom i diplomom za vrhunski kvalitet, u jakoj konkurenciji stotine sličnih objekata iz Hrvatske, Makedonije, Republike Srpske, Crne Gore i Srbije.

ZLATNA PICERIJA
8 Oktobar 2009

Na ovogodišnjem, 42. Sajmu turizma u Novom Sadu, održanog od 6. do 10. oktobra, 2009. godine, nije bilo organizovanog nastupa sokobanjskih preduzetnika, ali je nekolicina njih uzela učešća na njemu u samostalnoj režiji i uspeh nije izostao. Jedan od upornih, koji veruje u sebe i ono što radi, je Bojan Dumitrašković, pizza-majstor i vlasnik Picerije-špageterije "Palazzo Bianco", u Sokobanji.

U kategoriji ugostiteljskih objekata koji zastupaju italijansku kuhinju, sokobanjska picerija i njen vlasnik okitili su se Velikom zlatnom medaljom i diplomom za vrhunski kvalitet, u jakoj konkurenciji stotine sličnih objekata iz Hrvatske, Makedonije, Republike Srpske, Crne Gore i Srbije. Bojan Dumitrašković ovaj zanat radi skoro deset godina, a u svom objektu već tri i zadovoljan je osvojenim priznanjem i kaže da je bolje posle tri godine, nego posle trideset. Planira da i nadalje učestvuje na sajmovima turizma u Beogradu i Novom Sadu i možemo samo da mu poželimo još puno medalja i diploma.

Osim Bojana i njegove picerije, priznanja za kvalitet Novosadskog sajma dobili su restoran "Chikago", apartmani "Nikolić" i turistička agencija "Eko-turs, svi iz Sokobanje.

Ko dobro radi, osvaja priznanja, ali i zadobija mušterije, a to je najvažnija, ako ne najveća nagrada.

Vidimo se u Sokobanji!

Sokobanja, 10.10.2009.g.

tekst i foto:

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt