JESENJE SNIŽENJE CENA SMEŠTAJA U SOKOBANJI!

Jesenje sniženje cena za privatni smeštaj u Sokobanji je uvek glavna tema u turističkoj ponudi Sokobanje, jer Sokobanja i njeni privatni stanodavci svake jeseni cene smeštaja spuste na 50% od cene koja se keće u toku turističke sezone, pa tako možete da pronadjete sobu, studio, apartman po ceni od 1.500,oo do 3.000,oo po noćenju.

JESENJE SNIŽENJE CENA SMEŠTAJA U SOKOBANJI!
24 Septembar 2022

Jesenje sniženje cena za privatni smeštaj u Sokobanji je uvek glavna tema u turističkoj ponudi Sokobanje, jer Sokobanja i njeni privatni stanodavci svake jeseni cene smeštaja spuste na 50% od cene koja se keće u toku turističke sezone, pa tako možete da pronadjete sobu, studio, apartman po ceni od 1.500,oo do 3.000,oo po noćenju. Naprimer, cena za dvokrevetni studio sa grejanjem se kreće od 1.500-2.000 dinara po noćenju sa grejanjem, dok se cena apartmana sa grejanjem kreće od 2.000,oo pa naviše. Na cenu utiče i broj noćenja, pa ukoliko gost planira boravak u Sokobanju više od sedam dana, cena se automatski menja.
Sve ove cene su za 5 i više noćenja, a ukoliko želite da provedete vikend u Sokobanji, onda se cene kreću od 2.000,oo dinara po studiu i oko 2.500,oo i više dinara po apartmanu.

Što se tiče sadržaja za goste, tu je svakako u ponudi wellness i spa centar SOKO TERME sa tri bazena, od kojih su dva zatvorenog tipa i jedan otvoreni sa temperaturom termalne vode od 34-38 stepeni, kao i hotel SUNCE**** sa wellnes i spa centrom od 1.600 m2 gde naravno možete koristiti usluge iako niste gosti hotela.

Što se tiče ostale turističke ponude i sadržaja u Sokobanji, svakako se možete zabaviti i aktivnim odmorom u šetnjama na okolnim izletištima koji se nalaze na svega 1000 - 2000 metara od samog centra Sokobanje.

Sokobanjski restorani i kafane u svakom trenutku nude domaće specijalitete i hranu sa našeg podnjeblja po vrlo skromnim cenama.

Ne propustite da upoznate Sokobanju van sezone!

#sokobanjasmestaj #sokobanjaapartmani #smestajusokobanji #sokobanja #sokobanja #sokobanja

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt