Broj gostiju u septembru manji u odnosu na prošlu godinu

Prema podacima Turističke agencije Sokoinfo, broj gostiju koji trenutno boravi u Sokobanji, nešto je manji u odnosu na broj gostiju koji su Sokobanju posetli u drugoj polovini septembra meseca prošle godine.

Broj gostiju u septembru manji u odnosu na prošlu godinu
27 Septembar 2013

sokoinfoPrema podacima Turističke agencije Sokoinfo, broj gostiju koji trenutno boravi u Sokobanji, nešto je manji u odnosu na broj gostiju koji su Sokobanju posetli u drugoj polovini septembra meseca prošle godine. Prva polovina meseca bila je obećavajuća, ali se zadnjih par dana oseća pad turističkog prometa. Uzrok tome su nešto svežiji, kišoviti dani, tj. loše vremenske prilike. Struktura posetilaca na sokobanjskoj promenadi sastoji se uglavnom od porodičnih ljudi sa malom decom i penzionera, koji mahom borave u privatnom smeštaju. U hotelima Banjica, Zdravljak i Moravica smeštene su organizovane grupe penzionera, a u nerednom periodu postoje najave za organizovanje seminara i rekreativnih nastava učenika osnovnih škola. Hotel Soko Terme beleži konstantu dobru posećenost usled bazena sa termalnom vodom čija temperatura iznosi 39 stepeni Celzijusa i idealna je za ove hladnije dane.

Tokom letnjih meseci, prema podacima Turističke agencije Sokoinfo, posećenost Sokobanje bila je jako velika. Privatni kapaciteti bili popunjeni do maksuma. Sokobanju su pored domaćih, posetile i organizovane grupe turista iz inostranstva. Osim prirodnih potencijalia Sokobanje koji su neopisivi (vazduh, termalne vode, izletišta), veliko interesovanje turista izazvao je i akva park Podina koji je ove godine proširio svoje kapacitete i dobio još jedan dečiji bazen.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt