OTVOREN KOMPLEX AKVA PARKA PODINA U SOKOBANJI

OTVOREN KOMPLEX AKVA PARKA PODINA U SOKOBANJI
19 Jun 2022

Bazeni Akva parka Podina u Sokobanji su počeli sa radom u petak, 17.06.2022. godine. Radno vreme Akva parka Podina za posetioce, je od 10:00 - 19:00 sati. Deca mladja od 12 godina moraju biti u pratnji punoletne osobe.
Kompleks sadrži: poluolimpijski bazen sa sportskom opremom, rekreativni bazen sa vodenim pečurkama za decu i odrasle, bazen sa 3 tobogana i dečiji bazen sa vodenim atrakcijama i rekvizitima za igru.

U centru vodenog parka je i bar-šank sa pićem, oko svih bazena se nalaze zelene površine i cvetne leje, ležaljke za sunčanje, frižideri sa sladoledima, suncobrani, i upravna zgrada sa pratećim sadržajima.

U neposrednoj blizini Akva parka nalaze se sportski tereni za fudbal i male sportove.

Bazeni su opremljeni najsavremenijim filterima za prečišćavanje vode kako bi boravak i kupanje u vodi bilo vrhunsko i bezbedno po zdravlje. Kvalitet vode se održava permanentno, 24 časa dnevno tako tako da je voda uvek čista i bezbedna za kupanje. Temperatura vode je prijatna i kreće se u rasponu od 24 do 26˚C, dok dečiji bazen ima sistem solarnog  dogrevanja vode.

Akva park „Podina“ je idealno mesto za letnji provod i osveženje. Nudimo vam spoj porodičnog opuštanja i zabave uz mnoštvo primamljivih vodenih sadržaja. Najposećeniji i istovremeno najatraktivniji deo Akva parka je bazen sa toboganima, i vodene atrakcije na dečijem bazenu, Octopus Slide, Cobra Slide, Aqua Tower, delfini, žirafa, masažeri…

Iskoristite svoj odmor na pravi način i doživite spoj vrhunske zabave i uzbuđenja u modernom kompleksu Akva parka „Podina“.

Akva park pruža mogućnost celodnevne zabave i rekreacije za sve starosne kategorije posetilaca. U toku leta organizuju se raznovrsni kulturno-zabavni i sportsko-rekreativni sadržaji, kako bi se upotpunio i obogatio boravak posetilaca.

Akva park je osvetljen što pruža mogućnosti za noćno kupanje i održavanje raznih zabavnih noćnih sadržaja.

Akva parkom „Podina“ upravlja Sportsko-rekreativni centar Podina. KONTAKT TEl: 018 833 978

Cenovnik za akva park 2022

Cenovnik akva parka Sokobanja 2022

 

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt