Veliko ineresovanje za Sokobanju na 35. sajmu turizma

Štand OTKS, Specijalne bolnice Sokobanja i Turističke agencije Sokoinfo je zabeležio dobru posećenost i izazvao veliko interesovanje posetilaca. Predstavljeni su i novi turistički sadržaji u Sokobanji kao što su Akva park i Wellness centar Soko Terme.

Veliko ineresovanje za Sokobanju na 35. sajmu turizma
8 Mart 2013

sajam turizma beograd 201321. februara zvanično je otvoren, 35. po redu, Međunarodni sajam turizma u Beogradu.

Sajam ove godine okuplja više od 1 000 izlagača iz 46 različitih zemalja i trajaće do 24. februara.

Državni sekretar za turizam, Goran Petković, otvarajući sajam istakao je da je obaveza organizatora da kroz sajam prenesu poruku da je Srbija zemlja saradnje, aktivna u međunarodnim organizacijama, ali u saradnji sa zemljama regiona, Evrope i svim prijateljima širom sveta.

Zemlja partner ovogodišnjeg sajma turizma je Nemačka, koja je prošle godine prvi put na Beogradskom sajmu predstavila svoju turističku ponudu.

Na zajedničkom štandu sa OTKS, Turistička agencija Sokoinfo izvršila je promociju turističkih vrednosti Sokobanje, kao jedne od banja koja godinama važi za jednu od vodećih turističkih destinacija u Srbiji.

Predstavnici turističke agencije Sokoinfo ostvarili su značajne kontakte sa vodećim srpskim turističkim agencijama i sklopili preko 30 - ak ugovora o subagenturi. Takodje, ostvareni su i kontakti sa predstavnicima Turističke organizacije Vrnjačke banje u cilju dalje saradnje.

Štand OTKS, Specijalne bolnice "Sokobanja" i Turističke agencije "Sokoinfo" je zabeležio dobru posećenost i izazvao veliko interesovanje posetilaca. Predstavljeni su i novi turistički sadržaji u Sokobanji kao što su Akva park Podina i Wellness centar Soko Terme.

Predstavnici turističke agencije Sokoinfo posetli su i štand na kome je svoju ponudu predstavila i Specijalna bolnica "Banjica", koji je takođe privukao veliki broj prisutnih.

sajam 1

sajam 2

sajam 3

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt