UČIONICE PUNE - SOKOBANJA PRAZNA

UČIONICE PUNE:: Sa početkom nove školske godine, na dan 01.09.2008. godine, Sokobanja je izgledala kao avetinjski grad! Osnovcima i srednješkolcima počinje, to svi znamo, školska godina, ali gde su turisti?

UČIONICE PUNE - SOKOBANJA PRAZNA
7 Septembar 2008

Sa početkom nove školske godine, na dan 01.09.2008. godine, Sokobanja je izgledala kao avetinjski grad! Osnovcima i srednješkolcima počinje, to svi znamo, školska godina, ali gde su turisti? Njima su očigledno prazni džepovi i stoga je i Sokobanja prazna. Umorili se turisti od odmora, pa pobegli da se odmore?!

Šalu na stranu, ovako je svake godine kada počinje školska godina, ali to traje samo nekih par dana, dok mame, tate, bake, deke i ostala rodbina, spreme prvačiće i ostale razredaše, a onda, eto njih ponovo u Sokobanji. Doduše, ne u onom broju kao u špicu sezone, ali biće tu, hodaće parkovima i mermernim šetalištem, navratiće do jedne od mnogih kafana u Banji pod Ozrenom, posetiće neko od šesnaest izletišta u okolini, diviće se lepoti prirode i bojama jesenjeg lišća sokobanjskih šuma. I bice mesta za sve, čak i za macu, koja blaženim snom spava na kafanskoj stolici.

Vidimo se u Sokobanji.

autor:

Vladimir S. Putnik

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt