Turistička sezona u punom jeku - Vesti TV Sokobanja

Turistička sezona u Sokobanji je u punom jeku. Broj gostiju povećao se u odnosu na jul mesec, ali je posećenost Sokobaje manja nego predhodnih godina.

Turistička sezona u punom jeku - Vesti TV Sokobanja
4 Avgust 2011

04.08.2011. VEST – Turistička sezona

sezona Turistička sezona u Sokobanji je u punom jeku. Broj gostiju povećao se u odnosu na jul mesec, ali je posećenost Sokobaje manja nego predhodnih godina. Prema rečima Olivere Marković, vlasnika TA DM takva situacija rezultat je finansijske krize, ali i orjentacije turista na neke druge destinacije. Obzirom da je Sokobanja turističko mesto, naši meštani koriste septembar mesec za putovanja, a destinacije za koje se najviše opredeljuju su Grčka, Turska i Egipat.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt