SOKOBANJA - ZELENO SRCE SRBIJE!

Zaista, stručni i maštoviti, a iskusni i orni za nove izazove - turistički operateri Sokobanje započinju dobro isplanirane promotivne aktivnosti da bu se Sokobanja kroz reklamu što bolje predstavila domaćem i stranom tržištu, sve izbirljivijem.

SOKOBANJA - ZELENO SRCE SRBIJE!
6 Februar 2010

Dragi gosti - ČEKAMO VAS!

Dođite po zdravlje - u prirodnu lepotu - među dobre i gostoljubive ljude! - to bi mogao biti ekološko-turistički poziv kojim se svake godine, već u januaru, oglašava Sokobanja!

Tako je i ove, 2010! Jer - turistička sezona koja obećava - je pred nama!

Zaista, stručni i maštoviti, a iskusni i orni za nove izazove - turistički operateri Sokobanje započinju dobro isplanirane promotivne aktivnosti da bi se Sokobanja kroz reklamu što bolje predstavila domaćem i stranom tržištu, sve izbirljivijem.

Sve mora biti na visini dobro osmišljene turističke ponude jer su i gosti spremni da na vreme obezbede svoj mir, komfor i zadovoljstvo. ŠTO NAŠI DRAGI GOSTI TRAŽE - DAĆE IM SE!

Direktor OTKS-a gospodin Ljubinko Milenković saopštava da se brojne promotivne aktivnosti već uveliko sprovode a druge će za dan-dva - Sokobanja ove godine ulazi u trku s novim lepim sloganom "ZELENO SRCE SRBIJE".

A obećanje treba ispuniti - zato se sve stavlja u funkciju tog primamljivog slogana koji - ne može biti jasnije i ubedljivije - "slika" svu kvalitetnu vrednost Sokobanje i njene okoline.

Tim povodom, prikazan je promotivan film na lokalnoj TV-stanici "SokoTV" - isti onaj film koji je prikazan na Međunarodnoj turističkoj berzi u Makedoniji, u Ohridu, i bio veoma zapažen.

Takođe, gospodin Milenković ističe da se nada da će ovogodišnji medija-plan koji je sastavni deo plana rada OTKS-a, uroditi plodom i doprineti boljem pozicioniranju Sokobanje kao turističke destinacije na turističkom tržištu Srbije, pa i u regionu. Ono što je veoma bitno u vezi s ovim video-promo materijalima - oni su sastavni deo celokupne kampanje koja će se ove godine voditi i koja će biti znatno intenzivnija u odnosu na prošlu godinu. Promotivni filmovi će se prikazivati kroz programe elektronskih i satelitskih TV-medija.

Već od početka februara, dogovoreno je prikazivanje sokobanjskog promo filma „Zeleno srce Srbije“ i na satelitskom programu RTS-a u saradnji s Turističkom organizacijom Srbije, a u toku su i pregovori oko emitovanja na I i II kanalu RTS-a.

Ovo bi bio jedan deo promotivnih aktivnosti koje će raditi OTKS. Takođe se planira izrada štampanih materijala, cenovnika, kataloga (namenjen tur-operatorima u Srbiji i regionu i TOS-u), dvojezičnih flajera, internet prezentacije www.sokobanja.rs i multimedijalnog diska Sokobanje.

A kad je u pitanju reklama na bilbordima - po rečima gospodina Milenkovića - i ona je sagledana na pravi način i u pravoj meri. Sokobanja će i neizostavno učestvovati i na predstojećim turističkim berzama i sajmovima, što se dalo i očekivati s obzirom na veliko interesovanje za Sokobanju 2010. Na predstojećem međunarodnom sajmu u Beogradu, OTKS planira zajednički nastup sa sokobanjskim agencijama, hotelima i „prirodnim lečilištima“, na štandu od oko 70 m2. Planira se i aktivnost na izradi projekta Letnja pozornica „VRELO“ kao i rekonstrukcija krova na legatu poznatog umetnika „Milana Mitrovića“. Radi se i na osavremenjavanju Info-centra, postavllanjem „Info-stuba“ koji bi trebalo da bude završen do početka leta.

I zato - dragi gosti Sokobanje - i naši stari znanci koji su nas već upoznali, i novi koje ćemo najlepše ugostiti - sve će se učiniti da Vaš odmor bude po Vašem ukusu. KO JEDNOM DOĐE U SOKOBANJU, DOLAZI UVEK!... Jer naša VODA je LEK, a naš VAZDUH je MELEM!

Dođite u ZELENO SRCE SRBIJE - dođite u SOKOBANJU!

oOo

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt