Sokobanja - POST SHOP

U sokobanjskoj pošti, u cilju unapređenja usluga, u sredu, 24.decembra, 2008. godine, otvorena je prodavnica, koja će osim poštanskih vrednosnica u ponudi imati i razne druge artikle. Svečanom otvaranju "Post shop"-a, prisustvovao je i predsednik opštine Sokobanja, Dimitrije Lukić, a osim upravnika sokobanjske pošte, gospođe Nevenke Radulović...

Sokobanja - POST SHOP
21 Decembar 2008

U sokobanjskoj pošti, u cilju unapređenja usluga, u sredu, 24.decembra, 2008. godine, otvorena je prodavnica, koja će osim poštanskih vrednosnica u ponudi imati i razne druge artikle. Svečanom otvaranju "Post shop"-a, prisustvovao je i predsednik opštine Sokobanja, Dimitrije Lukić, a osim upravnika sokobanjske pošte, gospođe Nevenke Radulović, prisutni su bili zamenik direktora Direkcije za usluge, Dejan Đurović, zamenik direktora Direkcije za mrežu, Nebojša Denda, direktor sektora za Post Ekspres usluge, Bojana Nikolić i mr Miroslav Janojlić, direktor Radne jedinice poštanskog saobraćaja Niš.

- Ovde, u Sokobanji, na teritoriji Radne jedinice poštanskog saobraćaja Niš, otvaramo jedanaesti po redu "Post shop", u javnom preduzeću PTT Srbija, što predstavlja jedan novi korak naše poslovne filozofije. A to je, da budemo svuda prisutni, gde su naše usluge potrebne, da našim uslugama ponudimo nešto novo korisnicima i da po tome budemo prepoznatljivi na celoj teritoriji gde pružamo usluge. Zahvalio bih se svima koji su doprineli otvaranju ovog Post shop-a i da on izgleda ovako. Posebno predsedniku opštine Sokobanja, Dimitriju Lukiću i SO Sokobanja, koji su nam u svemu pomogli i izašli u susret. Zahvalio bih se i narodnom poslaniku iz Sokobanje, Dejanu Nikoliću, koji danas nije ovde, a koji nam je takođe dosta pomogao. Radna jedinica Niš je druga po veličini u PTT Saobraćaju Srbije i od jedanaest Post Shop-ova, ovo je drugi na teritoriji RJ Niš i Sokobanja se svrstala rame uz rame sa velikim centrima kao što su Beograd, Novi Sad, Niš i druga mesta. Zahvaljujem se i svima vama koji ste došli na otvaranje, pozdravljam sve građane Sokobanje i pozivam ih da dođu i iskoriste usluge koje im pružamo, - rekao je mr Miroslav Janojlić, otvarajući Post shop u sokobanjskoj pošti.

Na pitanje koliko artikala u ovom trenutku nudi Post shop u sokobanjskoj pošti i da li će biti proširenja ponude, upravnik pošte Nevenka Radulović kaže:

- Svakako da će ponuda biti proširena. U ovom trenutku imamo oko 500 artikala u ponudi građanima, a proširićemo je na 700 artikala, kao u ostalim Post shop-ovima u Srbiji.

VSP: - U cilju unapređenja usluga pošte prema građanima, osim Post shop-a, da li još nešto imate u planu.

- Svakako, samo jedno po jedno. Sokobanja to zavređuje jer je turističko mesto i naše usluge će se unapređivati kako bi zadovoljile i meštane, a i goste Sokobanje, - rekla je Nevenka Radulović.

Za vreme otvaranja Post shop-a u sokobanjskoj pošti, nije bilo prekidanja posla, sve je funkcionisalo besprekorno i bez zastoja na štetu građana, a desetina njih je i prisustvovala otvaranju prodavnice i simboličnom koktelu nakon zvaničnog otvaranja. Građani su prijatno iznenađeni novinom u sokobanjskoj pošti, nadamo se da će i uslugama biti zadovoljni.

Vidimo se u Post shop-u u Sokobanji!

* * *

autor:

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt