SAOPŠTENJA - Izbori / 17.05.2012

Izvršni odbor SPS-a Sokobanja, na sednici održanoj 14. 05. 2012. godine, razmatrao je saopštenje Predstavništva SPS-a kojim se ocenjuje odlično postignut izborni rezultat

SAOPŠTENJA - Izbori / 17.05.2012
17 Maj 2012

17. 05. 2012. VEST RTV Sokobanja: Saopštenje SPS

Izvršni odbor SPS-a Sokobanja, na sednici održanoj 14. 05. 2012. godine, razmatrao je saopštenje Predstavništva SPS-a kojim se ocenjuje odlično postignut izborni rezultat, što je potvrda ispravne politike rukovodstva SPS-a. Saopštenjem se potvrdjuje dogovor lidera kolaicije SPS-PUPS-JS i lidera koalicije okupljene oko DS-a koji sadrži: Nastavak zajedničkog političkog delovanja; Zajednički rad na formiranju parlamentarne većine na svim nivoima u Republici Srbiji; Podrška predsedničkom kandidatu Borisu Tadiću u drugom krugu predsedničkih izbora zakazanim za 20. maj 2012. god. Pozivamo članstvo i simpatizere da izadju na glasanje 20. maja u što većem broju i daju svoj doprinos sprovodjenju ovog dogovora i iskazivanju podrške politici koju vodi SPS, stoji u saopštenju za javnost OO SPS dostavljenom našoj redakciji.

17. 05. 2012. VEST: LDP o izborima

Stav LDP-a u Sokobanji povodom II kruga predsedničkih izbora je da je pred narod Srbije postavljena pogrešna dilema, kaže menadžer OO LDP Sokobanja, Predrag Stevanović. On dodaje da predsednički izbori jesu bitni za državu Srbiju, ali da je stav LDP-a u Sokobanji da je bitnije ko će biti premijer buduće Vlade Republike Srbije. Po važećem Ustavu koji su donele partije u jednom konsenzusu, a koje se i sada bore oko mesta predsednika RS, jasno stoji koja je funkcija važnija za državu, a to je mesto premijera u Vladi koje nosi najveću odgovornost, jer premijer mora da obavi najveći deo posla zajedno sa svojim saradnicima – ministrima, objašnjava Stevanović. LDP u Sokobanji poziva gradjane Sokobanje da izadju na glasanje u drugom krugu predsedničkih izbora u nedelju i glasaju po svojoj savesti. Ne možemo da kažemo, glasajte za jednog ili drugog kandidata, jer je nama mnogo bitnije ko će biti budući premijer Vlade od toga ko će biti Predsednik RS, kaže Stevanović.

17. 05. 2012. VEST: LDP o Beogradu

Povodom potpisivanja ugovora o saradnji izmedju grada Beograda i opštine Sokobanja, stav LDP-a u Sokobanji je da je dobro što Beograd hoće da pomogne Sokobanju i da će svakako sela Šarbanovac i Resnik imati koristi od toga, ali se postavlja pitanje - ko je uspeo da smesti Sokobanju u red nerazvijenih ili manje razvijenih opština, kaže menadžer OO LDP u Sokobanji, Predrag Stevanović. Zašto Sokobanja sa svim svojim potencijalima i u turizmu i u mnogim drugim granama privrede nije uspela u zadnjih desetak, dvadeset godina da se svrsta u red razvijenih opština i šta je to što je potrebno da se uradi da bi Sokobanja bila razvijena opština - to je ono o čemu je LDP pričala u predizbornoj kampanji i ono što ćemo stalno ponavljati u narednom periodu, kaže Stevanović. Potrebno je napraviti zaista pravi preokret u funkcionisanju i lokalne samouprave i same privrede u Sokobanji kako bi Sokobanja stala u red razvijenih opština, rekao je on.

16. 05. 2012. VEST: Jedinstvena Srbija

Predsedništvo JS je odlučilo da na predsedničkim izborima zakazanima za 20. maj podrži kandidata DS-a, Borisa Tadića, kaže predsednik OO JS, Sasa Mihailović, koji se zahvaljuje gradjanima opstina Sokobanja koji su na lokalnim izborima 6.maja podržali koaliciju SPS-PUPS-JS. On poziva sve članove JS, simpatizere stranke i ostale gradjane da izadju na izbore 20. maja i svoj glas daju kandidatu za predsednika, Borisu Tadicu.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt