Radovi na AQUAPARK-u Podina u Sokobanji počeće na proleće - Vesti Soko TV 04.02.2011.godine

Radovi na izgradnji Akva parka na Podini počeće na proleće u skladu sa vremenskim prilikama. Nadamo se da će radovi biti završeni i Akva Park biti otvoren u toku sezone, kaže Narodni poslanik, Dejan Nikolić.

Radovi na AQUAPARK-u Podina u Sokobanji počeće na proleće - Vesti Soko TV 04.02.2011.godine
4 Februar 2011

04. 02. 2011. VEST: Radovi na AQUAPARK-u počeće na proleće

Bazeni u Sokobanji Radovi na izgradnji Akva parka na Podini počeće na proleće u skladu sa vremenskim prilikama. Nadamo se da će radovi biti završeni i Akva Park biti otvoren u toku sezone, kaže Narodni poslanik, Dejan Nikolić. Sredstva su obezbedjena, izgradnja će koštati 113 miliona dinara, bez PDV-a. 50% sredstava obezbedjeno je preko Ministarstva životne sredine i prostornog planiranja, a 50% sredstava obezbedjeno je iz kredita, koji će opština Sokobanja vraćati narednih 5 godina. Mesečna rata iznosiće milion ipo dinara, što verujem da neće predstavljati problem opštini, kaže Dejan Nikolić. Izradnja Akva parka biće najveća investicija u Sokobanji u proteklih 30 godina, kaže Nikolić i dodaje da nema nikakve dileme da će Akva park Sokobanji doneti lidersku poziciju u oblasti banjskog turizma. Ni Sokobanju, kao ni Srbiju, nije mimoišla velika nezaposlenost i mislim da će u tom smislu Akva park dati ogroman doprinos preko direktnih radnih mesta, jer preko 50 radnika iz Sokobanje, radiće na izgradnji, a biće otvorena i radna mesta u samom Akva parku, objašnjava Nikolić. Kasnije, indirektno, biće otvoren veliki broj radnih mesta u oblasti ugostiteljstva i turizma, a oni koji se ovim delatnostima bave ostvariće veće zarade, dodao je on.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt