Radovi i značaj bazena za Sokobanju - Vesti TV Sokobanja

Radovi na izgradnji kompleksa otvorenih bazena na Podini odvijaju se prema predvidjenom planu. / Izgradnja kompleksa otvorenih bazena na Podini ima višestruki značaj za Sokobanju, kaže prtedsednik opštine Dimitrije Lukić.

Radovi i značaj bazena za Sokobanju - Vesti TV Sokobanja
2 Jun 2011

02. 06. 2011. VEST: BAZENI, RADOVI

Radovi na izgradnji kompleksa otvorenih bazena na Podini odvijaju se prema predvidjenom planu. Mogu da izrazim zadovoljstvo do sada izvedenim radovima, njihovom dinamikom i kvalitetom i nadam se da će u skladu sa odredbama Ugovora početkom septembra Sokobanja dobiti jedan zaista kvalitetan i reprezentativni kupališni kompleks, rekao je juče predsednik opštine Sokobanja, Dimitrije Lukić prilikom obilaska gradilišta. Juče je završena važna faza u izgradnji poluolimpijskog bazena, radilo se na betoniranju zidova čime su okončani betonski radovi koji predstavljaju najvažniji deo izgradnje ovog bazena. Mimo toga obavljeni su radovi na najvećem kupališnom bazenu, a koji se tiču betoniranja dna-podloge. Nakon toga dolazi ugradnja armature i konačno betoniranje ploče i zidova kao i u poluolimpijskom bazenu, objašnjava Dimitrije lukić. Završeni su zemljani radovi na bazenu za prihvat tobogana, a radi se i upravna zgrada, kaže on. U toku sledeće nedelje ošekuje se povećanje obima posla i biće angažovano još desetak radnika.


02. 06. 2011. VEST: Značaj bazena

Izgradnja kompleksa otvorenih bazena na Podini ima višestruki značaj za Sokobanju, kaže prtedsednik opštine Dimitrije Lukić. Osim toga što će Sokobanja suštinski unaprediti kvalitet turističke ponude i moći da se obrati potpuno drugačijoj turističkoj klijenteli, nikako ne treba zanemariti i činjenicu da će ovaj kraj Sokobanje dobiti šansu za bavljenje turizmom, dodaje on. Očekujem da će nakon izgradnje ovog kompleksa u njegovoj neposrednoj blizini, kao i u široj okolini, ljudi moći intenzivnije da se bave turizmom jer je reč o sadržaju koji će svakako privući goste, dodao je Lukić. On je rekao da se ovim projektom, što je bila i suština programa Vlade RS upošljava lokalna gradjevinska operativa: izvodjači radova su preduzeća iz Sokobanje-”Gas oil” i “Vrmdža komerc”, a podizvodjač je takodje lokalno preduzeće “Jakovljević i sin”. Ovim projektom pogodjena je suština cilja koji je Vlada postavila usvajajući Zakon o pomoći gradjevinskoj industriji u uslovima krize, kaže Lukić.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt