Predavanje izborne liste SPS - Vesti RTV Sokobanja

Opštinski odbor SPS Sokobanja predao je danas listu kandidata za odbornike i najverovatnije će se naći na drugom mestu na izbornoj listi za lokalne izbore.

Predavanje izborne liste SPS - Vesti RTV Sokobanja
2 April 2012

opstinski odbor sps sokobanja

03.04.2012. VEST-Izborna lista SPS

Opštinska izborna komisija prihvatila je izbornu listu SPS-PUPS-Jedinstvena Srbija-Ivica Dačić u nedelju. OO SPS Sokobanja i njihovi koalicioni partneri podneli su zahtev za prihvatanje izborne liste za lokalne izbore u petak, 30.marta oko 17 časova. Obzirom da podnosioci zahteva nisu imali svu potrebnu dokumentaciju Opštinska izborna komisija je dala rok od 48 časova da se kompletira dokumentacija. Dokumentacija je kompletirana u nedelju, 1.aprila tako da je izborna lista SPS-PUPS-Jedinstvena Srbija-Ivica Dačić prihvaćena istog dana oko 17 časova. Na listi se nalazi 30 kandidata i podržana je od strane 202 građana sokobanjske opštine.


30.03.2012. VEST - Predavanje izborne liste SPS

Opštinski odbor SPS Sokobanja predao je danas listu kandidata za odbornike i najverovatnije će se naći na drugom mestu na izbornoj listi za lokalne izbore. Program SPS-a za ove izbore baziran je na socijalnom jedinstvu građana, kaže Zoran Milovanović, predsednik OO SPS-a. On je dodao da će, ukoliko SPS dođe na vlast, akcenat biti na razvoju poljoprivrede, turizma i industrije, ali i da će se insistirati na preispitivanju legalnosti privatizacija koje su izvršene u našem mestu.


05.04.2012. VEST – SPS

Izvršni odbor OO SPS Sokobanja održao je sednicu i sastanaka sa kandidatima za odbornike u SO Sokobanja sa liste "Ivica Dačić, SPS – PUPS – JS" na kome su razmatrane predstojeće izborne aktivnosti i utvrdjen predlog za sastav biračkih odbora. Koaliciji SPS – PUPS – JS pristupila je i Ujedinjena seljačka stranka Srbije. U Zaječaru će 16. aprila biti održana konvencija koalicije SPS – PUPS – JS za okrug Zaječar, na kojoj će govoriti predsednik SPS i nosilac liste Ivica Dačić, a iz opštine Sokobanja prisustvovaće svi kandidati za odbornike u SO Sokobanja, rukovodstva i članovi SPS, PUPS i JS.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt