Ništa od SMAKA SVETA!!!

21. 12. 2012. – ovaj datum za mnoge predstavlja dan kada će se desiti smak sveta sudeći po kalendaru Maja, za druge, odličnu priliku da zarade, a za naučnike prestanak glavobolje i trenutak kada se konačno neće dogoditi ništa, histerija završiti i kada će se stvari opet vratiti u normalu.

Ništa od SMAKA SVETA!!!
19 Decembar 2012

rtanj 21.12.421. 12. 2012. – ovaj datum za mnoge predstavlja dan kada će se desiti smak sveta sudeći po kalendaru Maja, za druge, odličnu priliku da zarade, a za naučnike prestanak glavobolje i trenutak kada se konačno “neće dogoditi ništa”, histerija završiti i kada će se stvari opet vratiti u normalu.

Širom planete gomila lakovernih ljudi u strahu proživljava ovaj 21. decembar, čekajući “ Smak sveta”, koji je navodno najavilo drevno pleme Maja za pomenuti datum. Veliki broj onih koji veruju u "smak sveta", ali i onih koji bi da se dobro zabave, okupio se u gradu Merida u Meksiku, u blizini ruševina Maja i drevnog grada Čičen Ice. Prava demonstracija želje za preživljavanjem i opstankom prikazana je ovih dana i kroz veliko interesovanje stranih i domaćih gostiju, da po svaku cenu, boraveći na planini Rtanj u neposrednoj blizini Sokobanje, 21. decembra prežive najavljeni "smak sveta", koji sigurni smo, neće uskoro doći. Verovanja i predvidjanja astrologa, astrofizičara, proroka,ali i velikog Artura Klarka, koji je srpsku planinu nazvao “pupak sveta” su, naime , da se pod planinom Rtanj krije piramida, koju su izgradili vanzemaljci, pre više hiljada godina. Navodna drevna struktura trebalo bi da u trenutku apokalipse stvori zaštitno polje oko planine i zaštiti sve na njoj… Svakako, ovo je dobra turistička propaganda za planinu Rtanj koja predstavlja jednu od najlepših planina u Srbiji bogatu prirodnim resursima , njen najviši vrh Šiljak koji predstavlja prirodni fenomen kraškog reljefa , kao i za samu Sokobanju.

rtanj 21.12. 1

rtanj 21.12.9

rtanj 21.12.7

rtanj 21.12.2

rtanj 21.12.10

rtanj 21.12.14

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt