Nastavak radova na parohiskom domu zahvaljujući narodnom poslanikui Dejanu Nikoliću Vesti Soko TV 05.01.2011.godine

Sredstva za nastavak radova na Parohijskom domu u porti Hrama Sv. Preobraženja Gospodnjeg u Sokobanji obezbedjena su zahvaljujući zalaganju narodnog poslanika Dejana Nikolića. Gradnja parohijskog doma započeta je 2002. godine, a zahvaljujući sredstvima koja su obezbedjena iz Ministarstva vera, radovi se nastavljaju.

Nastavak radova na parohiskom domu zahvaljujući narodnom poslanikui Dejanu Nikoliću Vesti Soko TV 05.01.2011.godine
5 Januar 2011

05. 01. 2011. VEST: Nastavak radova na parohiskom domu zahvaljujući narodnom poslanikui Dejanu Nikoliću

Sredstva za nastavak radova na Parohijskom domu u porti Hrama Sv. Preobraženja Gospodnjeg u Sokobanji obezbedjena su zahvaljujući zalaganju narodnog poslanika Dejana Nikolića. Gradnja parohijskog doma započeta je 2002. godine, a zahvaljujući sredstvima koja su obezbedjena iz Ministarstva vera, radovi se nastavljaju. Crkva Sv. Preobraženja Gospodnjeg u Sokobanji je svojevrstan centar pravoslavlja za naše gradjane, ali i sve one turiste koji u Sokobanju dolaze, kaže narodni poslanik, Dejan Nikolić. Medjutim u Porti crkve nalazi se davno započeti Parohijski dom, čija je gradnja do sada išla teško i sporo i meni je drago da sam uspeo da pomognem i da smo ponovo počeli završetak ovog objekta tako što sam obezbedio 2 500 000 dinara preko Ministarstva vera, dodao je on. Nikolić je rekao da će Ministarstvo do proleća izdvojiti još veća sredstva kako bi Parohijski dom bio završen. Protojerej Stavrofor, Aleksa Simeunović, starešina Hrama Sv. Preobraženja Gospodnjeg i starešina crkve sokobanjske izrazio je nadu da će ove godine koja je prethodnica obeležavanja 120 godina od izgradnje crkve, Parohijski dom biti završen i osvećen.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt