Nagrada sajma za RTO Jugoistočna Srbija - Vesti Soko TV 01.03.2011.godine

Nagrada sajma za RTO Jugoistočna Srbija:: 7 opština, budućih članica Regionalne turističke organizacije „Jugoistočna Srbija“, ostvarile su zapažen uspeh na nedavno održanom Medjunarodnom sajmu turizma u Beogradu, gde su nastupile sa objedinjenom ponudom.

Nagrada sajma za RTO Jugoistočna Srbija - Vesti Soko TV 01.03.2011.godine
1 Mart 2011

01. 03. 2011. VEST: Nagrada sajma za RTO Jugoistočna Srbija

regionalna turisticka organizacija7 opština, budućih članica Regionalne turističke organizacije „Jugoistočna Srbija“, ostvarile su zapažen uspeh na nedavno održanom Medjunarodnom sajmu turizma u Beogradu, gde su nastupile sa objedinjenom ponudom. Buduće članice naše Regionalne turističke organizacije, predstavile su se programom koji je bio atraktivan i raznovrstan i dobile su nagradu sajma, saznajemo od menadžera projekta, Marije Žikić. Štand je posetilo više hiljada ljudi, a prema našim saznanjima neki od sokobanjskih hotela rasprodali su aranžmane do oktobra meseca, dodaje ona.

01. 03. 2011. VEST: Regionalna turistička organizacija „Jugoistočne Srbije“

Zvanično osnivanje Regionalne turističke organizacije Jugoistočna Srbija očekuje se krajem marta, početkom aprila, saznajemo od menadžera projekta, Marije Žikić. Bez obzira na razne glasove koji govore protiv osnivanja ove organizacije, ovakvi trendovi su prisutni i u svetu i u regionu, kaže Marija Žikić. Zvanična politika Srbije jeste pristupanje EU, a to podrazumeva i stvaranje organizacione strukture koja će moći da odgovori zahtevima EU, kao i da absorbuje finansijsku pomoć EU, objašnjava ona. Onda kada budemo postali zemlja kandidat, otvaraju se strukturni fondovi, koji se kreću od 2 do 10 miliona eura, a takve fondove ne možemo da povučemo ako radimo na lokalnom i individualnom nivou, već to moramo raditi na regionalnom nivou, kaže Marija Žikić. Ona je dodala da je jako bitno istaći da lokalne turističke organizacije nastajanjem Regionalne ne gube značaj i funkciju, već naprotiv RTO i medjuopštinska saradnja bi trebalo dodatno da osnaže lokalnu turističku ponudu.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt