Međunarodni Sajam turizma u Novom Sadu - Vesti Soko TV 23.09.2010

Na 43 Međunarodnom Sajmu turizma koji se održava u Novom Sadu od 28 septembra do 01. oktobra na zajedničkom štandu nastupiće OTKS koja će predstaviti celokupnu turističku ponudu Sokobanje i Specijalna bolnica „Sokobanja“./Potpuna popunjenost kapaciteta Specijalne bolnice "Sokobanja" tokom avgusta meseca beleži se i u septembru./ U okviru redovnih aktivnosti, u Srednjoj školi "Branislav Nušić" ovog meseca održana je sednica Školskog odbora. / Hranimir Milojković-predsednik Književnog kluba "Sokolovo pero" 18. septembra učestvovao je na Manifestaciji " Vršačka poetska susretanja" u okviru čuvene Vršačke berbe.

Međunarodni Sajam turizma u Novom Sadu - Vesti Soko TV 23.09.2010
23 Septembar 2010

23.09.2010. V E S T – Međunarodni Sajam turizma u Novom Sadu

Na 43 Međunarodnom Sajmu turizma koji se održava u Novom Sadu od 28 septembra do 01. oktobra na zajedničkom štandu nastupiće OTKS koja će predstaviti celokupnu turističku ponudu Sokobanje i Specijalna bolnica „Sokobanja“. Štand će ove godine biti manji nego ranijih godina , jer hotelijeri nisu našli neki interes da se ove godine pojave na novosadskom sajmu, što još više potvrđuje činjenicu da je jesenji termin nepovoljan za ovu vrstu promocije Sokobanje, iz razlog što naša zimska ponuda nije toliko interesantna a izdaci nastupa na ovom Sajmu su veliki kaže Bratislav Majkić direktor OTKS. Ono što će verovatno biti interesantno posetiocima je da će ove godine štand biti ukrašen sa 120 fotografija Sokobanje koje su bile izložene u okviru manifestacije Foto izazov u poslednje tri godine. Direktor OTKS Bratislav Majkić pozvao je sve zainteresovane stanodavce i ugostitelje koji imaju neki propagandni materijal za koji žele da bude predstavljen na ovogodišnjem Međunarodnom Sajmu turizma u Novom Sadu da to dostave OTKS, najkasnije do ponedeljka 27. septembra.


23.09.2010. VEST – Potpuna popunjenost kapaciteta Specijalne bolnice "Sokobanja"

Potpuna popunjenost kapaciteta Specijalne bolnice "Sokobanja" tokom avgusta meseca beleži se i u septembru. Najveći broj pacijenata dolazi radi lečenja i rehabilitacije, preko Republičkog zavoda za zdravstveno osiguranje i Fonda PIO, ili o sopstvenom trošku, ali su sve prisutniji oni koji usluge Bolnice i boravak u Sokobanji koriste za poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja, odnosno u preventivne svrhe. Iz godine u godinu raste interesovanje pacijenata, odnosno gostiju iz inostranstva, a naročito iz Rusije, Austrije, Švajcarske, Holandije, Australije kao i zemalja u okruženju – iz Hrvatske, Crne Gore, Makedonije, Republike Srpske. Za uspešno poslovanje Sprecijalne bolnice "Sokobanja" u proteklom periodu, odnosno za marljiv rad i zalaganje, svi zaposleni u ovoj ustanovi nagrađeni su procentualnim uvećanjem zarade za avgust mesec, stoji u Saopštenju Specijalne bolnice "Sokobanja" dostavljenom našoj redakciji.


23.09.2010. VEST – Održana je sednica Školskog odbora

U okviru redovnih aktivnosti, u Srednjoj školi "Branislav Nušić" ovog meseca održana je sednica Školskog odbora. Na sednicii je usvojen godišnji Plan rada za školsku 2010-2011 godinu saznajemo od Dragane Trifunović vd. direktora sokobanjske Srednje škole. Prethodnog dana Plan rada razmatrali su: Učenički parlament, Savet roditelja i Nastavničko veče. Prema programu rada ovog meseca planirano je i izvođenje ekskurzija. Učenicu III razreda u nedelju 26. septembra odlaze na petodnevnu eksurziju do Beča. Povratak je planiran u četvrtak 30. septembra u večernjim časovima kaže Dragana Trifunović. Za ostale razrede još uvek nisu prikupljene ponude o izvođenju ekskurzija.


23.09.2010. VEST – Sokolovo pero

Hranimir Milojković-predsednik Književnog kluba "Sokolovo pero" 18. septembra učestvovao je na Manifestaciji " Vršačka poetska susretanja" u okviru čuvene Vršačke berbe. Pesma Hranimira Milojkovića objavljena je u Zborniku "Vršačka poetska susretanja". Milojković kaže da mu je posebno drago zbog učešća na ovoj Manoifestaciji, a ovom prilikom obnovljena je i saradnja sa Vršačkim Književnim klubom. Članovi Sokolovog pera u subotu 25 septembra gostovaće u Gornjem Milanovcu, a 2. oktobra na Miljkovićevim danima u Nišu.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt