Izjava Dragana Markovića Palme - Vesti TV Sokobanja

Prilikom posete gradonačelnika Jagodine, predsednika stranke Srpskog Jedinstva, Dragana Markovića Palme Sokobanji, a povodom centralne proslave slave demokratske stranke, Marković je rekao da ne postoji neka posebna saradnja izmedju grada Jagodine i opštine Sokobanja, ali da bi ta saradnja trebalo da postoji.

Izjava Dragana Markovića Palme - Vesti TV Sokobanja
10 Maj 2011

10. 05. 2011. VEST: Izjava Dragana Markovića Palme

Prilikom posete gradonačelnika Jagodine, predsednika stranke Srpskog Jedinstva, Dragana Markovića Palme Sokobanji, a povodom centralne proslave slave demokratske stranke, Marković je rekao da ne postoji neka posebna saradnja izmedju grada Jagodine i opštine Sokobanja, ali da bi ta saradnja trebalo da postoji. Ja želim saradnju sa svim opštinama, a posebno sa Sokobanjom, imajući u vidu da je Sokobanja turističko mesto, a Jagodina je postala turistički grad, rekao je ovom prilikom, Dragan Marković. Koristim ovu priliku da pozovem vašeg predsednika opštine koji je uspešan i bori se se da nešto uradi u svom gradu, da pomognemo mi koji se bavimo politikom da se Sokobanja vrati tamo gde joj je mesto, gde je bila pre 40 godina, kada je ceo svet dolazio u nju, rekao je za RTV "Sokobanja", Dragan Marković. On je rekao i da je izgradnja kompleksa bazena u Sokobanji dobar potez, jer će time biti obogaćena turistička ponuda.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt