IV Sajam cveća - Vesti TV Sokobanja

VI Sajam cveća, ukrasnog šiblja i sadnog materijala, održaće se od 01. do 05. maja na mermernom šetalištu u Sokobanji. U toku su pripreme za sajam i prijavljivanje učesnika, kaže stručna saradnica za turizam OTKS, Aleksandra Krstić.

IV Sajam cveća - Vesti TV Sokobanja
19 April 2011

19. 04. 2011. VEST: SAJAM CVEĆA

VI Sajam cveća, ukrasnog šiblja i sadnog materijala, održaće se od 01. do 05. maja na mermernom šetalištu. U toku su pripreme za sajam i prijavljivanje učesnika, kaže stručna saradnica za turizam OTKS, Aleksandra Krstić. Festival cveća je tradicionalna manifestacija, koja se održava od 2005. godine u organizaciji OTKS Sokobanja i svake godine beleži veliku posećenost. Sokobanju u vreme prvomajskih praznika poseti veliki broj turista, a i značajan broj Sokobanjaca pokazuje veliko interesovanje za ovaj sajam, kaže Aleksandra Krstić. Cena zakupa štanda iznosi 590 din sa uračunatim PDV-om, a obezbedjeno je i čuvanje štandova i izloženog materijala tokom noći o trošku organizatora. Svi zainteresovani za učešće na sajmu mogu da se prijave na telefone: 833-988 i 833-978, a takodje prijavu mogu naći na sajtu www.sokobanja.rs i mogu je poslati putem elektronske pošte na adresu ticsokoAyahoo.com, objašnjava Aleksandra Krstić.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt