Četiri slučaja narušavanja javnog reda i mira tokom novogodišnjih praznika - Vesti Soko TV

Tokom novogodišnjih praznika dežurnoj službi Policijske stanice u Sokobanji, ukupno je prijavljeno četiri slučaja narušavanja javnog reda i mira, od čega dva slučaja u ugostiteljskim objektima kafani „Bolji život“ i kafiću stena u Sokobanji, kao i dva slučaja kućne svađe.

Četiri slučaja narušavanja javnog reda i mira tokom novogodišnjih praznika - Vesti Soko TV
4 Januar 2011

04.01.2011. V E S T – Četiri slučaja narušavanja javnog reda i mira tokom novogodišnjih praznika

Tokom novogodišnjih praznika dežurnoj službi Policijske stanice u Sokobanji, ukupno je prijavljeno četiri slučaja narušavanja javnog reda i mira, od čega dva slučaja u ugostiteljskim objektima kafani „Bolji život“ i kafiću stena u Sokobanji, kao i dva slučaja kućne svađe. Registrovana je i jedna saobraćajna sa materijalnom štetom kao i šest krivičnih dela na štetu građana. Imajući u vidu novogodišnje praznike i prisustvo većeg broja turista na području opštine Sokobanja, stanje bezbednosti je bilo iznad svih očekivanja – zadovoljavajuće, čemu ide u prilog i ćinjenica da nije bilo izvršenja krivičnih dela na štetu građana čije se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti, narušavanja javnog reda i mira u većem obimu, a samim tim nije došlo do težih posledica po živote i imovinu ljudi, stoji u Saopštenju Policijske stanice u Sokobanji, dostavljenom našoj redakciji.


04. 11. 2011. VEST: HITNA I NOVA GODINA

U Novogodišnjoj noći Hitnoj službi javio se uobičajan broj pacijenata sa uobičajnom patologijom. Novogodišnja noć je protekla mirno, nije bilo poziva za intervencije sa javnih mesta, saznajemo od dr Miodraga Bojkovića iz Hitne službe sokobanjskog Doma zdravlja. Što se tiče povreda, bio je jedan slučaj traumatske amputacije prstiju izazvane petardom, kaže dr Bojković i apeluje na gradjane da ne koriste ova sredstva jer mogu izazvati teške povrede.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt