eSokobanja.rs

Štand OTKS, Specijalne bolnice Sokobanja i Turističke agencije Sokoinfo je zabeležio dobru posećenost i izazvao veliko interesovanje posetilaca. Predstavljeni su i novi turistički sadržaji u Sokobanji kao što su Akva park i Wellness centar Soko Terme.

sajam turizma beograd 201321. februara zvanično je otvoren, 35. po redu, Međunarodni sajam turizma u Beogradu.
Sajam ove godine okuplja više od 1 000 izlagača iz 46 različitih zemalja i trajaće do 24. februara.
Državni sekretar za turizam, Goran Petković, otvarajući sajam istakao je da je obaveza organizatora da kroz sajam prenesu poruku da je Srbija zemlja saradnje, aktivna u međunarodnim organizacijama, ali u saradnji sa zemljama regiona, Evrope i svim prijateljima širom sveta.
Zemlja partner ovogodišnjeg sajma turizma je Nemačka, koja je prošle godine prvi put na Beogradskom sajmu predstavila svoju turističku ponudu.
Na zajedničkom štandu sa OTKS, Turistička agencija Sokoinfo izvršila je promociju turističkih vrednosti Sokobanje, kao jedne od banja koja godinama važi za jednu od vodećih turističkih destinacija u Srbiji.
Predstavnici turističke agencije Sokoinfo ostvarili su značajne kontakte sa vodećim srpskim turističkim agencijama i sklopili preko 30 - ak ugovora o subagenturi. Takodje, ostvareni su i kontakti sa predstavnicima Turističke organizacije Vrnjačke banje u cilju dalje saradnje.
Štand OTKS, Specijalne bolnice "Sokobanja" i Turističke agencije "Sokoinfo" je zabeležio dobru posećenost i izazvao veliko interesovanje posetilaca. Predstavljeni su i novi turistički sadržaji u Sokobanji kao što su Akva park Podina i Wellness centar Soko Terme.
Predstavnici turističke agencije Sokoinfo posetli su i štand na kome je svoju ponudu predstavila i Specijalna bolnica "Banjica", koji je takođe privukao veliki broj prisutnih.

sajam 1

sajam 2

sajam 3