eSokobanja.rs

Crveni krst Sokobanje pod sloganom "Dajte krv, ulepsajte dan sebi i drugima", poziva sve dobrovoljne davaoce krvi iz opstine Sokobanja i susednih opstina, kao i turiste u Sokobanji, da 16.jula, 2008.godine dobrovoljno daju krv kako bi produzili neciji zivot i upisali se vecnu knjigu plemenitih ljudi.

tvojih pet minuta-crveni krstCrveni krst Sokobanje pod sloganom "Dajte krv, ulepsajte dan sebi i drugima", poziva sve dobrovoljne davaoce krvi iz opstine Sokobanja i susednih opstina, kao i turiste u Sokobanji, da 16.jula, 2008.godine dobrovoljno daju krv kako bi produzili neciji zivot i upisali se vecnu knjigu plemenitih ljudi.
Akcija se drugu godinu za redom sprovodi u organizaciji Crvenog krsta Srbije i Zavoda za transfuziju krvi Srbije-Beograd, a u proslogodisnjoj kampanji opstina Sokobanja je bila pobednik i predstavljena je u polucasovnoj emisiji na TV B92.
Dodjite, dajte krv i upisimo Sokobanju na listu najhumanijih gradova Srbije.
 Akcija dobrovoljnog davanja krvi bice sprovedena u ucionicama stare osnovne skole "Mitropolit Mihailo", u Sokobanji, od 08 do 15 sati, saopstila nam je Milica Milenkovic, strucni saradnik u Crvenom krstu Sokobanja.
Postovani davaoce krvi dodji i povedi rodjaka, prijatelja i poznanika da zajedno da zajedno produzimo neciji zivot.

autor:

Vladimir S. Putnik