eSokobanja.rs

Sastanak predstavnika turističkih agencija i medija iz Novog Sada, Beograda i Niša, kome su prisustvovali predstvanici sokobanjskih turističkih agencija i hotela održan je juče u SB Banjica, u okviru projekta Otkrijmo Istočnu Srbiju

15.11.2011. VEST – Sastanak RARIS

putovanje srbija

Sastanak predstavnika turističkih agencija i medija iz Novog Sada, Beograda i Niša, kome su prisustvovali predstvanici sokobanjskih turističkih agencija i hotela održan je juče u SB „Banjica”, u okviru projekta "Otkrijmo Istočnu Srbiju". Projekat finansira Nemačka agencija za medjunarodnu saradnju GIZ, nosilac projekta je Turistička organizacija Grada Zaječara, a partneri su Turističke organizacije Borskog i Zaječarskog okruga, uz saradnju Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja, Turističke organizacije Srbije i Regionalne agencije za razvoj Istočne Srbije. Sastanak je ocenjen kao jako uspešan, razmenjena su iskustva i kontakti, a svi prisutni izrazili su nadu da će saradnja biti nastavljena.

 


 

14.11.2011. VEST – Sastanak RARIS

  Sastanak predstavnika turističkih agencija i medija iz Novog Sada, Beograda i Niša, koji su na studijskom putovanju kroz Srbiju, održaće se večeras u 19 časova u srednoj sali SB „Banjica”. Ovaj sastanak organizuje se u okviru projekta "Otkrijmo istočnu Srbiju" čiji je nosilac Regionalna agencija za razvoj Istočne Srbije RARIS, a jedan od partnera je OTKS Sokobanja.