eBooking.rs

Specijalna bolnica Sokobanja po prvi put će promovisati svoje medicinske usluge i specijalne programe na Medjunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma, koji se održava u Kragujevcu od 24. do 26. novembra

25.11.2011. V E S T – Sajam u Kragujevcu
novi-zavod-logo

Specijalna bolnica "Sokobanja" po prvi put promoviše svoje medicinske usluge i specijalne programe na Medjunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma, koji se održava u Kragujevcu. Drugog dana Sajma interesovanje posetilaca za SB “Sokobanja” i uopšte za Sokobanju je zadovoljavajuće , saznajemo od menadžera za odnose sa javnošću Vesne Blagojević. Akcenat je stavljen na nove sadržaje koji su oplemenili ponudu ove ustanove u poslednjih godinu dana i u oblasti medicine i nemedicine. Sajam je okupio brojne izlagače - turističke centre, banjska i klimatska lečilišta, zdravstveno-rekreativne i SPA kapacitete, nacionalne, regionalne i gradske turističke organizacije, poslenike seoskog, rečnog i lovnog turizma, turističke agencije sa ponudom za zimu 2011/2012, novogodišnje, božićne i uskršnje praznike. Sajam je opravdao naziv Međunarodni s obzirom da je okupio izlagače i iz Republike Srpske, B i H, Makedonije i Crne Gore.


23.11.2011. V E S T – SB, sajam

   Specijalna bolnica "Sokobanja" po prvi put će promovisati svoje medicinske usluge i specijalne programe na Medjunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma, koji se održava u Kragujevcu od 24. do 26. novembra. Ovu sajamsku manifestaciju po treći put organizuje "Šumadija sajam", uz pokroviteljstvo Grada Kragujevca i uz podršku Gradske turističke organizacije. Organizatori ističu da će, radi predstavljanja turističkih potencijala Srbije i zemalja Regiona, Sajam okupiti brojne izlagače - turističke centre, banjska i klimatska lečilišta, zdravstveno-rekreativne i SPA kapacitete, nacionalne, regionalne i gradske turističke organizacije, poslenike seoskog, rečnog i lovnog turizma, turističke agencije sa ponudom za zimu 2011/2012, novogodišnje, božićne i uskršnje praznike. Prema najavama Organizatora, Treći medjunarodni sajam turizma i seoskog turizma u Kragujevcu otvoriće Goran Petković, državni sekretar za turizam u Ministarstu ekonomije i regionalnog razvoja RS, a otvaranju će prisustvovati i Gordana Plamenac, direktorka Turističke organizacije Srbije.