eSokobanja.rs

U toku su promotivne aktivnosti zvaničnog početka turističke sezone u Sokobanji, saznajemo od Ljubinka Milenkovića, iz OTKS. Turistički informativni centar ima dnevno nebrojeno mnogo poziva, a potencijalnim turistima pažnju privlače novi sadržaji

ljubinko13.06.2012. VEST – Sokobanjska sezona

U toku su promotivne aktivnosti zvaničnog početka turističke sezone u Sokobanji, saznajemo od Ljubinka Milenkovića, iz OTKS. Turistički informativni centar ima dnevno nebrojeno mnogo poziva, a potencijalnim turistima pažnju privlače novi sadržaji, kao što je Kompleks otvorenih bazena Podina, ali i tradicionalni sadržaji i manifestacije koje tokom leta organizuje OTKS. Obzirom na veliko interesovanje, Milenković očekuje da će turistička sezona startovati dobro i da će se tako i završiti.


12.06.2012. VEST – Djoša šou

U subotu, 16. juna, u bioskopu „Moravica“, od 20 časova, održaće se predstava pod nazivom „Đoša šou“, u izvođenju glumca Bogoljuba Mitića Đoše. Glumac, voditelj i humorista Bogoljub Mitić Đoša poznat je po ulogama u serijama “Agencija za SIS”, “Porodično blago” i “Seljaci”. U pozorištima širom zemlje uspešno nastupa sa predstavom „Đoša šou". Cena ulaznice je 300 dinara, a mogu se kupiti na dan održavanja predstave, na biletarnici bioskopa „Moravica“, od 18 časova.