eSokobanja.rs

Zaista, stručni i maštoviti, a iskusni i orni za nove izazove - turistički operateri Sokobanje započinju dobro isplanirane promotivne aktivnosti da bu se Sokobanja kroz reklamu što bolje predstavila domaćem i stranom tržištu, sve izbirljivijem.

Dragi gosti - ČEKAMO VAS!

Dođite po zdravlje - u prirodnu lepotu - među dobre i gostoljubive ljude! - to bi mogao biti ekološko-turistički poziv kojim se svake godine, već u januaru, oglašava Sokobanja!
   Tako je i ove, 2010! Jer - turistička sezona koja obećava - je pred nama!
   Zaista, stručni i maštoviti, a iskusni i orni za nove izazove - turistički operateri Sokobanje započinju dobro isplanirane promotivne aktivnosti da bi se Sokobanja kroz reklamu što bolje predstavila domaćem i stranom tržištu, sve izbirljivijem.
   Sve mora biti na visini dobro osmišljene turističke ponude jer su i gosti spremni da na vreme obezbede svoj mir, komfor i zadovoljstvo. ŠTO NAŠI DRAGI GOSTI TRAŽE - DAĆE IM SE!
Ljubinko-Milenkovic-vd.direktor OTKS   Direktor OTKS-a gospodin Ljubinko Milenković saopštava da se brojne promotivne aktivnosti već uveliko sprovode a druge će za dan-dva - Sokobanja ove godine ulazi u trku s novim lepim sloganom "ZELENO SRCE SRBIJE".
   A obećanje treba ispuniti - zato se sve stavlja u funkciju tog primamljivog slogana koji - ne može biti jasnije i ubedljivije - "slika" svu kvalitetnu vrednost Sokobanje i njene okoline.
   Tim povodom, prikazan je promotivan film na lokalnoj TV-stanici "SokoTV" - isti onaj film koji je prikazan na Međunarodnoj turističkoj berzi u Makedoniji, u Ohridu, i bio veoma zapažen.
   Takođe, gospodin Milenković ističe da se nada da će ovogodišnji medija-plan koji je sastavni deo plana rada OTKS-a, uroditi plodom i doprineti boljem pozicioniranju Sokobanje kao turističke destinacije na turističkom tržištu Srbije, pa i u regionu. Ono što je veoma bitno u vezi s ovim video-promo materijalima - oni su sastavni deo celokupne kampanje koja će se ove godine voditi i koja će biti znatno intenzivnija u odnosu na prošlu godinu. Promotivni filmovi će se prikazivati kroz programe elektronskih i satelitskih TV-medija.
   Već od početka februara, dogovoreno je prikazivanje sokobanjskog promo filma „Zeleno srce Srbije“ i na satelitskom programu RTS-a u saradnji s Turističkom organizacijom Srbije, a u toku su i pregovori oko emitovanja na I i II kanalu RTS-a.
   Ovo bi bio jedan deo promotivnih aktivnosti koje će raditi OTKS. Takođe se planira izrada štampanih materijala, cenovnika, kataloga (namenjen tur-operatorima u Srbiji i regionu i TOS-u), dvojezičnih flajera, internet prezentacije www.sokobanja.rs i multimedijalnog diska Sokobanje.
   A kad je u pitanju reklama na bilbordima - po rečima gospodina Milenkovića - i ona je sagledana na pravi način i u pravoj meri. Sokobanja će i neizostavno učestvovati i na predstojećim turističkim berzama i sajmovima, što se dalo i očekivati s obzirom na veliko interesovanje za Sokobanju 2010. Na predstojećem međunarodnom sajmu u Beogradu, OTKS planira zajednički nastup sa sokobanjskim agencijama, hotelima i „prirodnim lečilištima“, na štandu od oko 70 m2. Planira se i aktivnost na izradi projekta Letnja pozornica „VRELO“ kao i  rekonstrukcija krova na legatu poznatog umetnika „Milana Mitrovića“. Radi se i na osavremenjavanju Info-centra, postavllanjem „Info-stuba“ koji bi trebalo da bude završen do početka leta.
   I zato - dragi gosti Sokobanje - i naši stari znanci koji su nas već upoznali, i novi koje ćemo najlepše ugostiti - sve će se učiniti da Vaš odmor bude po Vašem ukusu. KO JEDNOM DOĐE U SOKOBANJU, DOLAZI UVEK!... Jer naša VODA je LEK, a naš VAZDUH je MELEM!
   Dođite u ZELENO SRCE SRBIJE - dođite u SOKOBANJU!

   oOo