eSokobanja.rs

Beogradski sajam turizma najveća je turistička manifestacija u zemlji i jugoistočnoj Evropi. 35. Međunarodni sajam turizma zvanično se otvara sutra, 21. februara i biće otvoren do 24. februara.

sajam turizma 2013Beogradski sajam turizma najveća je turistička manifestacija u zemlji i jugoistočnoj Evropi.
Od 2005. godine, pod okriljem Sajma turizma održava se i Sajam ugostiteljske opreme – HORECA, a u istom terminu održava se i Međunarodni sajam vina BEOWINE.
Prošle godine na Sajmu turizma svoju ponudu predstavilo je više od 880 izlagača, a broj posetilaca premašio je 58 hiljada. Partner ovogodišnjeg Sajma turizma biće Nemačka.
35. Međunarodni sajam turizma zvanično se otvara sutra, 21. februara i biće otvoren do 24. februara.
Ove godine, na beogradskom Sajmu turizma, na zajedničkom štandu, zajedno će nastupiti OTKS Sokobanja, Specijalna bolnica „Sokobanja“, Turistička agencija "Sokoinfo" kao i predstavnici sokobanjske turističke privrede. Planirana je i prezentacija novootvorenog wellness centra“Soko terme” kao i promocija Akva parka, koji će ove godine dobiti još jedan bazen. Obzirom na nove turističke sadržaje, atraktivne propagadne turističke materijale kao i imidž Sokobanje kao jedne od najpoznatijih domaćih turističkih destinacija, očekuje se da će štand Sokobanje i ove godine privući veliki broj posetilaca i izazvati veliku pažnju medija.