eSokobanja.rs

Danas je održana konstitutivna sednica SO Sokobanja. Skupštinsku većinu formirale su DS i koalicija SPS-PUPS-JS. Na sednici je za predsednika Skupštine izabrana Snežana Radovanović ispred koalicije SPS PUPS JS...

sednica so sokobanja08.06.2012. Konstitutivna sednica skupštine

Danas je održana konstitutivna sednica SO Sokobanja. Skupštinsku većinu formirale su DS i koalicija SPS-PUPS-JS. Na sednici je za predsednika Skupštine izabrana Snežana Radovanović ispred koalicije SPS PUPS JS, za potpredsednika Skupštine izabran je Zoran Živanović ispred DS, dok je sekretar Aleksandra Miletić. Odmah nakon završetka konstitutivne , u 11h je održana prva sednica SO Sokobanja na kojoj su izabrani izvršni organi. Novi-stari predsednik opštine je Dimitrije Lukić dok njegov zamenik ostaje Boban Ilić. Oni su ujedno i članovi Opštinskog veća, sa još 9 pripadnika vladajuće većine. Deset odbornika iz redova SNS I GG Srbija na istoku tražilo je da se do kraja razjasne pitanja vezana za funkcionisanje kompleksa bazena na Podini, tako da će nova sednica Skupštine biti održana u roku od 15 dana.


08.06.2012. VEST RTV Sokobanja - Snežana Radovanović

Novoizabrana predsednica Skupštine Snežana Radovanović rekla je da ima velika očekivanja od ovog saziva i rekla da je doro što su programi koalicionih partnera kompatibilni. Ona je istakla da nas očekuju teška vremena i da očekuje da opozicija bude kooperativna, i da treba manje da se raspravlja.

08.06.2012. VEST RTV Sokobanja - Vlada Milojković

Predsednik OO SNS Vlada Milojković rekao je da je formirana očekivana većina, i da je dobro što je Sokobanja dobila vlast jer je pred nama turistička sezona. On je kazao da će SNS biti jaka opozicija, što će pomoći ljudima u vlasti da donesu prave odluke, i istakao da vlast u prethodne 4 godine nije imala opoziciju.