eSokobanja.rs

Dana 28.09.2012. opštinu Sokobanja posetili su učesnici Seoske Olimpijade Srbije koje je predvodio predsednik opštine Svrljig , Milija Miletić koji je ujedno i predsednik Udružene Seljačke Stranke Srbije

seoska olimpijadaDana 28.09.2012. opštinu Sokobanja posetili su učesnici Seoske Olimpijade Srbije koje je predvodio predsednik opštine Svrljig , Milija Miletić koji je ujedno i predsednik Udružene Seljačke Stranke Srbije. Iste su dočekali  pomoćnik predsednika opštine, Zoran Milovanović  i predsednik opštinskog odbora Udržene Seljačke Stranke, Dragan Stanković. Posle pozdravnog  govora od strane Zorana Milovanovića gosti su obišli akva park, Specijalnu bolnicu Ozren  i centar Sokobanje.

Ovom prilikom dogovorena je saradnja,  u smislu da opština Svrljig svojim iskustvom pomogne olimpijcima Sokobanje u ostvarivanju i ućešću na predstojećim olimpijskim igrama kao i u edukaciji sokobanjskih domaćica u spremanju brendiranog  jela belmuža. Zauzvrat Sokobanjci će njima preneti iskustvo u oraganizovanju turizma.

 

 

seoska olimpijada 3

seoska olimpijada 1

seoska olimpijada

seoska olimpijada 2