eSokobanja.rs

SB Sokobanja na Sajmu turizma u Novom Sadu:: Specijalna bolnica Sokobanja ove godine nastupiće samostalno na 44. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu, koji počinje sutra i trajaće do nedelje 2. oktobra

30.09.2011. VEST – Sajam turizma 

novi zavod

Trećeg dana Sajma turizma u Novom Sadu postoji veliko interesovanje posetilaca kako za Specijalnu bolnicu „Sokobanja“ tako i za Sokobanju uopšte, saznajemo od menadžera za odnose sa javnošću Vesne Blagojević. SB“Sokobanja“ prvi put samostalno nastupa, a ove godine predstavila se na najbolji način. Akcenat je stavljen na nove sadržaje koji su oplemenili ponudu ove ustanove u poslednjih godinu dana i u oblasti medicine i nemedicine. Kada je u pitanju posećenost Sajma ona je nivou prožlogodišnje....Na 44. Sajmu turizma, koji će trajati do nedelje 2. oktobra , predstavlja se veliki broj izlagača iz zemlje i regiona.

 

 


27.09.2011. VEST – SB "Sokobanja" Sajmu turizma 

Specijalna bolnica ‚‚Sokobanja" ove godine nastupiće samostalno na 44. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu, koji počinje sutra i trajaće do nedelje 2. oktobra. Pored promocije svojih medicinskih usluga u oblasti prevencije, lečenja i rehabilitacije, ova zdravstvena ustanove predstaviće i neke nove sadržaje i specijalne programe, kaže menadžer za odnose sa javnošću Vesna Blagojević. Prema njenim rečima Specijalna bolnica će pokušati da se prezentuje na najbolji mogući način, a akcenat će biti stavljen na nove sadržaje koji su oplemenili ponudu ove ustanove u poslednjih godinu dana i u oblasti medicine i nemedicine. Za promociju Bolnice, a samim tim i Sokobanje, pripremljen je novi promo-materijal, a posetioce Sajma očekuju prijatna iznenadjenja i vredne nagrade.