eBooking.rs

U okviru predizborne kampanje predsednik OO DS Dejan Nikolić posetio je juče domaćinstvo porodice Stojanović u selu Nikolinac. U razgovoru sa meštanima sela Nikolić je izložio planove za dalji razvoj sokobanjskih sela

radimo za sokobanju17.04.2012. VEST – Dejan Nikolić

Kao što Srbija na svom evropskom putu ne može sama, tako ni Sokobanja kroz svoj razvoj ne može sama. Značajna je podrška velikih i bitnih institucija u političkom smislu i značajnih ljudi, a upravo je poseta Borisa Tadića podrška za sve ono što smo uradili do sada, ali i vrlo jasna podrška da nastavimo da razvijamo Sokobanju, izjavio je Dejan Nikolić, predsednik OO DS Sokobanja prilikom posete Borisa Tadića Sokobanji. Iza ove posete stoje rezultati, a iza ovih rezultata stoje politika koja rešava probleme gradjana, rekao je Nikolić i dodao da su nam potrebni političari koji će razumeti ovaj narod, njegove probleme i te probleme rešiti. Kako je naveo, dobili smo vrlo jasnu podršku da nastavimo da razvijamo Sokobanju, i potreban nam je taj kontinuitet da nastavimo, kako bi za 4 godine ostvarili naš cilj da budemo lideri banjskog turizma u Srbiji.

17.04.2012. VEST- Poseta Nikolincu

U okviru predizborne kampanje predsednik OO DS Dejan Nikolić posetio je juče domaćinstvo porodice Stojanović u selu Nikolinac. U razgovoru sa meštanima sela Nikolić je izložio planove za dalji razvoj sokobanjskih sela. Kako je istakao , nije teško voditi kampanju po sokobanjskim selima, obzirom da je opština Sokobanja učestvovala u rešavanju svih većih problema koji su mučili poljoprivrednike u našem kraju. Nikolić je podsetio da je opština Sokobanja u proteklom periodu pomogla ratarima subvencijama u iznosu od 500 miliona dinara. U toku je priprema seta mera kojim se planira povećanje stočnog fonda u sokobanjskom ataru.