eBooking.rs

Opštinski odbor SPS Sokobanja predao je danas listu kandidata za odbornike i najverovatnije će se naći na drugom mestu na izbornoj listi za lokalne izbore.

opstinski odbor sps sokobanja

03.04.2012. VEST-Izborna lista SPS

Opštinska izborna komisija prihvatila je izbornu listu SPS-PUPS-Jedinstvena Srbija-Ivica Dačić u nedelju. OO SPS Sokobanja i njihovi koalicioni partneri podneli su zahtev za prihvatanje izborne liste za lokalne izbore u petak, 30.marta oko 17 časova. Obzirom da podnosioci zahteva nisu imali svu potrebnu dokumentaciju Opštinska izborna komisija je dala rok od 48 časova da se kompletira dokumentacija. Dokumentacija je kompletirana u nedelju, 1.aprila tako da je izborna lista SPS-PUPS-Jedinstvena Srbija-Ivica Dačić prihvaćena istog dana oko 17 časova. Na listi se nalazi 30 kandidata i podržana je od strane 202 građana sokobanjske opštine.

 


30.03.2012. VEST - Predavanje izborne liste SPS

Opštinski odbor SPS Sokobanja predao je danas listu kandidata za odbornike i najverovatnije će se naći na drugom mestu na izbornoj listi za lokalne izbore. Program SPS-a za ove izbore baziran je na socijalnom jedinstvu građana, kaže Zoran Milovanović, predsednik OO SPS-a. On je dodao da će, ukoliko SPS dođe na vlast, akcenat biti na razvoju poljoprivrede, turizma i industrije, ali i da će se insistirati na preispitivanju legalnosti privatizacija koje su izvršene u našem mestu.


05.04.2012. VEST – SPS

Izvršni odbor OO SPS Sokobanja održao je sednicu i sastanaka sa kandidatima za odbornike u SO Sokobanja sa liste "Ivica Dačić, SPS – PUPS – JS" na kome su razmatrane predstojeće izborne aktivnosti i utvrdjen predlog za sastav biračkih odbora. Koaliciji SPS – PUPS – JS pristupila je i Ujedinjena seljačka stranka Srbije. U Zaječaru će 16. aprila biti održana konvencija koalicije SPS – PUPS – JS za okrug Zaječar, na kojoj će govoriti predsednik SPS i nosilac liste Ivica Dačić, a iz opštine Sokobanja prisustvovaće svi kandidati za odbornike u SO Sokobanja, rukovodstva i članovi SPS, PUPS i JS.