eSokobanja.rs

Tokom novogodišnjih praznika dežurnoj službi Policijske stanice u Sokobanji, ukupno je prijavljeno četiri slučaja narušavanja javnog reda i mira, od čega dva slučaja u ugostiteljskim objektima kafani „Bolji život“ i kafiću stena u Sokobanji, kao i dva slučaja kućne svađe.

04.01.2011. V E S T – Četiri slučaja narušavanja javnog reda i mira tokom novogodišnjih praznika


Tokom novogodišnjih praznika dežurnoj službi Policijske stanice u Sokobanji, ukupno je prijavljeno četiri slučaja narušavanja javnog reda i mira, od čega dva slučaja u ugostiteljskim objektima kafani „Bolji život“ i kafiću stena u Sokobanji, kao i dva slučaja kućne svađe. Registrovana je i jedna saobraćajna sa materijalnom štetom kao i šest krivičnih dela na štetu građana. Imajući u vidu novogodišnje praznike i prisustvo većeg broja turista na području opštine Sokobanja, stanje bezbednosti je bilo iznad svih očekivanja – zadovoljavajuće, čemu ide u prilog i ćinjenica da nije bilo izvršenja krivičnih dela na štetu građana čije se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti, narušavanja javnog reda i mira u većem obimu, a samim tim nije došlo do težih posledica po živote i imovinu ljudi, stoji u Saopštenju Policijske stanice u Sokobanji, dostavljenom našoj redakciji.


04. 11. 2011. VEST: HITNA I NOVA GODINA

U Novogodišnjoj noći Hitnoj službi javio se uobičajan broj pacijenata sa uobičajnom patologijom. Novogodišnja noć je protekla mirno, nije bilo poziva za intervencije sa javnih mesta, saznajemo od dr Miodraga Bojkovića iz Hitne službe sokobanjskog Doma zdravlja. Što se tiče povreda, bio je jedan slučaj traumatske amputacije prstiju izazvane petardom, kaže dr Bojković i apeluje na gradjane da ne koriste ova sredstva jer mogu izazvati teške povrede.