eSokobanja.rs

I ove sezone turistička agencija Sokoinfo, kao partner, nudi Vam široku lepezu aranžmana turističkih agencija Ni travel, Astra travel , Hellena travel za letovanja u Grčkoj, Turskoj, Bugarskoj, Španiji. ..

sokoinfo aranzmaniI ove sezone turistička agencija Sokoinfo, kao partner, nudi Vam široku lepezu aranžmana turističkih agencija Ni travel, Astra travel , Hellena travel za letovanja u Grčkoj, Turskoj, Bugarskoj, Španiji. ..
Ove godine iz celokupne ponude izdvajamo:

 GRČKA

- Sitonija ( Sarti, Toroni, Nea Plaja, Metamorfozis, Neos Marmaras, Nikiti, Kalamitsi, Vurvuru, Gerakini, Psakoudia, Porto Koufo)
- Kasandra (Polihrono, Hanioti, Pefkohori, Nea Flogita)
- Pieria ( Nei Pori, Leptokaria, Paralia, Olympic beach)
- Parga
- Krf ( Ipsos, Dassia, Moraitika, Kavos)
- Tasos ( Skala Rahoni, Limenaria, Potos)
- Zakintos ( Laganas)

 TURSKA

- Kušadasi
- Ayvalik i Sarimsakli


 ŠPANIJA

- Ljoret de Mar
- Malaga

U ponudi je smeštaj u privatnim kućama i vilama ( apartmani Sokobanja, studiji), kao i u hotelima. Turistima je na raspolaganju organizovani autobuski, a po želji mogu koristiti i sopstveni prevoz. Sadržaj turističkog boravka obogaćen je različitim turističkim sadržajima, aktivnostima i izletima, uz doplatu. Iskoristite povoljnosti ranih rezervacija, uštedite više i na vreme rezervišite željeni smeštaj. Rezervacije i sve potrebne informacije možete dobiti u agenciji Sokoinfo. . Placanje ima niz pogodnosti i može se vršiti gotovinski, na rate, uplatom preko računa, čekovima na rate, kao i putem administrativne zabrane.