eBooking.rs

Otvaranjem izložbe fotografija, u Legatu-Galeriji "Milun Mitrović", u Sokobanji i proglašenjem tri najbolje, po mišljenju "stručnog žirija", završen je ovogodišnji III Foto izazov.

Otvaranjem izložbe fotografija, u Legatu-Galeriji "Milun Mitrović", u Sokobanji i proglašenjem tri najbolje, po mišljenju "stručnog žirija", završen je ovogodišnji III Foto izazov. Žiri je radio u sastavu: Milutin Rajković, profesionalni fotograf iz Beograda; Branislava Mičić, urednica časopisa ONA, iz Beograda i Aleksandra Krstić, dipl. turizmolog, iz Sokobanje.
Ove godine u konkurenciji je bilo 228 autora, oko 1.100 radova,  od kojih je žiri odabrao četrdeset fotografija za uži izbor, a potom izdvojio tri najbolje.
Direktor OTKS- Sokobanja, Bratiskav Majkić, je kratko pozdravio prisutne na izložbi, od kojih su najbrojniji bili autori fotografija i potom otvarao koverte sa imenima nagrađenih. Treće mesto zavredio je Uroš Petrović, fotograf iz Beograda, za fotografiju pod nazivom VLASINA KOD SOKOBANJE;  drugo mesto je osvojio Slobodan Stevanović, iz Sokobanje za fotografiju JELENI, a prvo mesto je pripalo Milanu Stojkoviću, iz Niša, za fotografiju MAGLOVITA REKA.

Аутор Владимир С. Путник. Написано датума: понедељак, август 23, 2010 у 11:06 пре подне

MAGLOVITA REKA

Jeleni

VLASINA KOD SOKOBANJE