eSokobanja.rs

Danas u 11 h, svecano je otvoren wellness i spa centar Soko Terme. Nakon obilaska i upoznavanja posetilaca sa sadržajima novootvorenog kompleksa, priredjeno je svecano otvaranje na kome su se prisutnima obratili vlasnik objekta Sokoterme, predsednik opstine Sokobanja, Dimitrije Lukić i zamenik predsednika opštine, Boban Ilić

Danas u 11 h, svecano je otvoren wellness i spa centar "Soko Terme". Nakon obilaska i upoznavanja posetilaca sa sadržajima novootvorenog kompleksa, priredjeno je svečano otvaranje na kome su se prisutnima obratili vlasnik objekta Soko Terme, predsednik opstine Sokobanja, Dimitrije Lukić  i zamenik predsednika opštine, Boban Ilić.
Kompleks u svom sastavu, od wellness sadržaja poseduje- slanu sobu, parno kupatilo, tuševe sa banjskom vodom, saunu, tropske kiše, fitness centar i bazene sa termomineralnim vodama.
Što se tiče smeštaja, gostima su na raspolaganju Superior sobe, Deluxe soba Kupidon sa kaminom i Deluxe soba Aqua. Sve sobe su opremljene savremenim nameštajem, imaju LCD televizore sa kablovskim programom, A/C, telefon, mini bar, sef, wi- fi internet.
Radno vreme wellness centra za goste hotela biće svakog dana od 08:00 do 21:00, a korišćenje sadržaja wellness centra i bazena za goste koji ne borave u hotelu biće moguće u terminu od 10:00 do 21:00h.

 CENOVNIK USLUGA

Soko Terme otvaranje 1

Soko Terme otvaranje 2

Soko Terme otvaranje 3

Soko Terme otvaranje 4

Soko Terme otvaranje 5

Soko Terme otvaranje 6

Soko Terme otvaranje 7

Soko Terme otvaranje 8

Soko Terme otvaranje 9