AKVA PARK PODINA - SOKOBANJA - SEZONA 2024

Sa dolaskom toplijih dana, jedno od omiljenih mesta za osveženje postaje centar pažnje, a ove godine, Akva park Podina u Sokobanji otvara svoja vrata 15. juna.

AKVA PARK PODINA - SOKOBANJA - SEZONA 2024
11 Jun 2024

**Otvaranje kupališne sezone Akva parka Podina u Sokobanji je 15.06.2024. godine**

Sa dolaskom toplijih dana, jedno od omiljenih mesta za osveženje postaje centar pažnje, a ove godine, Akva park Podina u Sokobanji otvara svoja vrata 15. juna. Ono što ovu sezonu čini posebno uzbudljivom jeste činjenica da će ulaz biti potpuno besplatan za sve posetioce. Ali to nije sve - ljubitelji sporta će moći da uživaju u MTS 3x3 basket turniru koji će se održati unutar kompleksa od 12:00h do 22:00h. Ulaz za ovaj sportski događaj, kao i za ceo kompleks, biće potpuno besplatan.

Akva park Podina, poznat po svojoj raznovrsnoj ponudi atrakcija, od tobogana do bazena različitih veličina, obogaćen je brojnim sadržajima koji garantuju nezaboravan provod za sve uzraste. Ova sezona obećava još veći broj posetilaca, s obzirom na besplatan ulaz i dodatna dešavanja koja su planirana.

**Novine i atrakcije**

Tokom otvaranja, posetioci će imati priliku da uživaju u novim atrakcijama i unapređenim sadržajima. U želji da proširi svoju ponudu, Akva park Podina je dodao nekoliko novih tobogana koji obećavaju nezaboravne trenutke pune adrenalina. Za najmlađe, tu su bazeni sa plićakom i brojnim igralištima, kao i animatori koji će se postarati da deca imaju nezaboravnu zabavu.

Za one koji više vole opuštanje, tu su ležaljke i suncobrani raspoređeni oko bazena kao i prostrana sunčana terasa s koje se pruža predivan pogled na okolnu prirodu. Sve to čini Akva park Podina idealnim mestom za porodične izlete, grupne posete, ali i za individualce koji traže beg od svakodnevnog stresa.

**Ekskluzivno sportsko dešavanje**

Kao poseban bonus ove godine, Akva park Podina ima čast da bude domaćin MTS 3x3 basket turniru. Ovaj turnir će okupiti mnoge talentovane košarkaše i timove iz različitih delova zemlje, pružajući posetiocima priliku da uživaju u vrhunskom sportskom događaju. Turnir će trajati od 12:00h do 22:00h, što znači da će publika imati priliku da prati utakmice tokom celog dana.

Posetioci će moći da se smeste na specijalno pripremljene tribine i uživaju u utakmicama u dinamičnoj atmosferi. Ovo će biti sjajna prilika da se upoznaju sa talentovanim sportistima, steknu nova poznanstva i podrže svoje favorite.

**Gastronomska ponuda i dodatni sadržaji**

Pored vodenih i sportskih atrakcija, Akva park Podina se postarala i za raznovrsnu gastronomsku ponudu. Na raspolaganju je nekoliko restorana i kioska sa brzim obrocima, gde posetioci mogu da uživaju u svežim i ukusnim obrocima. Sve je spremno za idealan letnji dan, bez potrebe da napuštate kompleks.

Za one koji žele da odmore i osveže se, dostupni su kafići i barovi sa širokim izborom napitaka. Takođe, na raspolaganju su i prodavnice sa potrebštinama za plažu, suvenirima i sportskom opremom.

**Završna reč**

Otvaranje kupališne sezone u Akva parku Podina 15. juna 2024. godine obećava dan prepun zabave i uzbuđenja za sve posetioce. Besplatan ulaz predstavlja sjajnu priliku za sve ljubitelje vodenih aktivnosti da uživaju bez dodatnih troškova, dok MTS 3x3 basket turnir donosi dodatnu dozu adrenalina i sportskog duha.

Bez obzira da li dolazite sa porodicom, prijateljima ili sami, ovo je događaj koji ne sme da se propusti. Pripremite se za dan pun osmeha, sporta i odlične zabave. Vidimo se u Akva parku Podina!

Akva park Sokobanja cenovnik 2024

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt