Sokobanja - najtraženija i najposećenija turistička destinacija u Srbiji!

Sokobanja - najtraženija i najposećenija turistička destinacija u Srbiji! Medju izabranim destinacijama, najzastupljenije su bile banje, od 100.000 vaučera, trećina je izdata za odmor u Sokobanji.

Sokobanja - najtraženija i najposećenija turistička destinacija u Srbiji!
11 Februar 2023

Vaučeri za subvencionisani odmor u Srbiji ove godine su planuli u rekordnom roku za dva dana. Najviše su se prijavljivali penzioneri, njih više od 60.000, a prvi put su mogli da konkurišu i stariji od 65.godina koji nemaju penziju. Medju izabranim destinacijama, najzastupljenije su bile banje, od 100.000 vaučera, trećina je izdata za odmor u Sokobanji.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt