eSokobanja.rs

Fudbalski klub "Ozren", iz Sokobanje, je imao loš start u Pomoravsko-timočkoj ligi, jesenjeg dela prvenstva, pa su veterani odlučili da mladim igračima pokažu kako se igra fudbal. U petak, 19. septembra, na stadionu "Bata Nole", veterani FK OZREN su odigrali prijateljsku utakmicu protiv veterana FK TOPLIČANIN

veterani fk. ozrena

prijateljski meč veteranaFudbalski klub "Ozren", iz Sokobanje, je imao loš start u Pomoravsko-timočkoj ligi, jesenjeg dela prvenstva, pa su veterani odlučili da mladim igračima pokažu kako se igra fudbal. U petak, 19. septembra, na stadionu "Bata Nole", veterani FK OZREN su odigrali prijateljsku utakmicu protiv veterana FK TOPLIČANIN iz napred zeleniProkuplja. Ova dva tima su klubovi-pobratimi od 2000. godine i svake godine se upriliče susreti veterana, kako u Sokobanji, tako i u Prokuplju. Pre prvog zvižduka sudije, fudbaleri oba tima su minutom ćutanja odali poštu nedavno preminulom dugogodišnjem prijatelju FK OZREN, Radomiru Miletiću-Čoletu, koji je bio i igrač, 1:0zatim trener kluba, veteran i predsednik Zelenih sa Podine i koji je sve do upokojenja ostao veran klubu i svesrdno ga pomagao.
     Kao i svaka prijateljska utakmica, a naročito kada su u pitanju veterani i ova je odigrana zbog igre i druženja, a ne zbog rezultata. Ipak se moglo videti dosta dobrih Ilić, Filipović, Stevanovićkombinacija i lepih prodora ka protivničkom golu. Utakmica je završena nerešenim rezultatom 3 : 3, a nakon tuširanja, prepričavanja o propuštenim šansama i greškama sudije, svi zajedno su otišli na večeru u restoran "PALMA", U Sokobanji. U zimskim mesecima, kada je zimski prelazni rok i pauza u ligi, fudbaleri "Topličanina" dolaze na pripreme u Sokobanju i eto prilike za još poneko nadmetanje.
     Vidimo se u Sokobanji!

autor:

Vladimir S. Putnik