Zdravo mesto za zdrave investicije - Vesti TV Sokobanja

Završen je prvi kvartal projekta Zdravo mesto za zdrave investicije, koji se realizuje od marta meseca. Vrednost projekta je oko 117.000 evra, a projekat je finansijski podržala delegacija EU u Srbiji.

Zdravo mesto za zdrave investicije - Vesti TV Sokobanja
28 Jul 2011

28.07.2011. VEST – Exchange 3

Program EXCHANGE 3 Završen je prvi kvartal projekta "Zdravo mesto za zdrave investicije", koji se realizuje od marta meseca. Vrednost projekta je oko 117.000 evra, a projekat je finansijski podržala delegacija EU u Srbiji. Cilj projekta je povećanje atraktivnosti za privlačenje investicija u Sokobanji i partnerskoj opštini Knjaževac. Opština Sokobanja je odredila dve lokacije koje bi trebalo da pripremi, promoviše i ponudi ih kao lokacije koje su spremne za prihvat investicija. U okviru ovog projekta završen je seminar za poboljšanje kapaciteta zaposlenih u Opštinskoj upravi i javnim preduzećima. Cilj je bio privatno-javna partnerstva i saradnja sa investitorima, a ideja da se u proceduru i aktivnosti ukljiče svi zaposleni koji su na direktan ili indirektan način zaduženi za rad na investicijama. U okviru ovog projekta završena je i procedura javne nabavke, a juče je odobreno potpisivanje ugovora o dobijanju eksploatacionog prava na izvorištima Podina i Podinarija. Opština Sokobanja će na ovaj način dobiti eksploataciono pravo nad izvorištima i obezbediti snabdevanje vodom ove dve lokacije.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt