Zbirke zadataka za završni ispit - Vesti Soko TV 03.02.2011.godine

Zbirke zadataka iz srpskog, odnosno maternjeg jezika i iz matematike za završni ispit u osnovnim školama od danas se nalaze u prodaji, pa će osnovci koji polažu malu maturu moći na vreme da se za nju pripreme, saopšteno je na konferenciji za novinare u Ministarstvu prosvete.

Zbirke zadataka za završni ispit - Vesti Soko TV 03.02.2011.godine
3 Februar 2011

03.02.2011. VEST – Zbirke zadataka za završni ispit

nagrada talentovanim ucenicima sokobanja Zbirke zadataka iz srpskog, odnosno maternjeg jezika i iz matematike za završni ispit u osnovnim školama od danas se nalaze u prodaji, pa će osnovci koji polažu "malu" maturu moći na vreme da se za nju pripreme, saopšteno je na konferenciji za novinare u Ministarstvu prosvete. Ministar prosvete Žarko Obradović rekao je da su zbirke iz sprskog jezika i matematike, pored toga što su odštampane na srpskom, priređene i na sedam jezika nacionalnih manjina - mađarskom, slovačkom, rusinskom, bugarskom, albanskom, hrvatskom i rumunskom. Zbirke su dostupne i na sajtu Ministarstva prosvete i Zavoda za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja, a u prodaji u knjižarama mogu se kupiti po ceni od 210 dinara za zbirke iz sprskog i 130 dinara za zbirke iz matematike. Ministar je objasnio da će na završnim ispitima u osnovnim školama biti 50 odsto zadataka iz zbirki, 25 odsto će biti delimično promenjeno, dok će 25 odsto zadataka biti potpuno novo.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt