Završni ispiti za sokobanjske osmake / 14.06.2012.

Završni ispiti za sokobanjske osmake održaće se u ponedeljak i utorak sa početkom u 10h, i to: 18. juna-srpski jezik i književnost, a 19. - matematika. Ispiti će početi u 10h, a učenici trebaju da budu u školi u 9h.

Završni ispiti za sokobanjske osmake / 14.06.2012.
14 Jun 2012

zavrsni test14.06.2012. VEST – Tanja Nikolić

Završni ispiti za sokobanjske osmake održaće se u ponedeljak i utorak sa početkom u 10h, i to: 18. juna-srpski jezik i književnost, a 19. - matematika. Ispiti će početi u 10h, a učenici trebaju da budu u školi u 9h. Kako je rekla pomoćnica direktora Tanja Nikolić, pripreme za završni ispit počele su još od januara čitavim nizom aktivnosti, tako da očekuje da đaci polože završni ispit sa dobrim uspehom. Posebna pažnja bila je posvećena učenicima kojima je potrebna dodatna podrška, dodaje Nikolićeva.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt