Zavrsni ispit - konobari i kuvari

Zavrsni ispit za odeljenje kuvara i konobara Srednje skole Branislav Nusic odrzan je danas u restoranu Starog zavoda. Ucenici su pripremili prosireni meni za dvadeset osoba za svoje nastavnike.

Zavrsni ispit - konobari i kuvari
6 Jun 2012

06.06.2012. VEST – Konobari i kuvari

polaganje ispita sokobanjaZavrsni ispit za odeljenje kuvara i konobara Srednje skole Branislav Nusic odrzan je danas u restoranu Starog zavoda. Ucenici su pripremili prosireni meni za dvadeset osoba za svoje nastavnike. Kako su nam rekli, maturanti su zadovoljni znanjima koja su stekli u skoli. Nastavnik restoraterstva Dusko Ostojic rekao je da je iz skole izasla jedna talentovana generacija kuvara i konobara. Kada je u pitanju izbor skole za buduce srednjoskolce on je porucio da se dobro raspitaju o buducim zanimanjima i dodao da ce u ugostiteljstvu biti posla. Koordinator prakticne nastave Dusica Pavlovic cestitala je ucenicima koji su danas polagali zavrsni ispit, kao i svim direktorima restorana i sefovima sala koji su izasli u susret tokom skolovanja mladih konobara i kuvara. Razredni staresina Svetlana Matic rekla je da su djaci bili dobri tokom skolovanja i da je ona zadovoljna. Kako je istakla Dusica Pavlovic, najverovatnije da ce od septembra buduci konobari i kuvari uciti po novom programu sa vise prakse a manje teorije.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt