ZAJEČARSKA INICIJATIVA

U subotu, 17. oktobra, 2009. godine, u Sokobanji je održan sastanak predstavnika, Zaječarske inicijative, kancelarije iz Zaječara, sa predstavnicima Opštih udruženja preduzetnika iz nekoliko opština Timočke krajine, u okviru projekta Otklanjanje barijera za razvoj preduzetništva u Timočkoj krajini,

ZAJEČARSKA INICIJATIVA
18 Oktobar 2009

U subotu, 17. oktobra, 2009. godine, u Sokobanji je održan sastanak predstavnika, Zaječarske inicijative, kancelarije iz Zaječara, sa predstavnicima Opštih udruženja preduzetnika iz nekoliko opština Timočke krajine, u okviru projekta "Otklanjanje barijera za razvoj preduzetništva u Timočkoj krajini", kojim se pospešuje razvoj malih i srednjih preduzeća u Istočnoj Srbiji.

Broj malih i srednjih preduzeća u Timočkoj krajini je nedovoljan da bi se obezbedio stabilan ekonomski razvitak, a primećeno je da poslednjih godina nema porasta broja MSP, koja treba da budu generator otvaranja novih radnih mesta. Ovaj projekat podržavaju USAID, Institut za održive zajednice i Inicijativa za unapređenje građanskog društva u Srbiji, metodom javnog zagovaranja, kojim građani utiču na republičku vladu, lokalne samouprave i institucije da donesu novu zakonsku regulativu o poreskim olakšicama za novoosnovana mala i sredna preduzeća u prvim godinama rada.

Sastanku nisu prisustvovali predstavnici Opšteg udruženja preduzetnika Sokobanje, koje je partner Zaječarske inicijative, jer imaju osećaj da se sokobanjsko udruženje zaobilazi u projektu, a sad je kao važan partner kada je potrebna medijska promocija ZI, rekao nam je, samo to, sekretar udruženja, Aleksandar Janković.

Sve obiđi, al' Sokobanju zaobiđi - rekao bi neki novi Jovanča Micić.

Vidimo se u Sokobanji!

Sokobanja, 20.10.2009.g.

tekst:

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt